Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

Nick Reimersø til tops i Suzuki Swift Challenge

Swift Challenge 
12/06/08 

Advan Cup køreren Nick Reimersø var 2 gange på podiet ved et præsentationsløb af Suzuki Swift Challenge der blev kørt i går på Padborg Park. Den ene gang nåede han det øverste trin.
 

Nick Reimersø der kører for HP Racing i Advan Cuppen, var i går på Padborg Park af 2 væsentlige årsager. For det første for at få testet nogle ændringer på bremserne, som har voldt store problemer i sæsonens hidtige løb i Advan Cuppen. Dernæst for at deltage i et præsentationsløb af den nystartede Suzuki Swift Challenge løbsserie.

Og det blev en succes for Nick Reimersø. Bremseproblemerne er tilsyneladende blevet løst for det lykkedes både under test og i de to afdelinger som Suzuki Swift Challenge arrangementet blev afviklet under, at sætte omgangstider som er de hurtigste som Nick Reimersø nogensinde har kørt på netop Padborg Park.


Nick Reimsersø vandt et løb og blev nr. 2 i et andet løb i går
(Foto: Motorsporten.dk)

I de 2 afdelinger af Suzuki Swift Challenge præsentationsløbet, kom Nick Reimersø på podiet i begge afdelinger. I første løb duellerede han tæt med Tom Pedersen især, men Tom Pedersen trak det længste strå og vandt løbet foran Nick Reimersø og Michael Holden.

I andet løb blev det igen til tætte dueller. Her vandt Nick Reimersø foran John Hansen og Jens Enemark. Alle stillede selvfølgeligt op i Suzuki Swift, men Nick Reimersø var handicappet af at han kørte med ekstra vægt i forhold til de fleste andre konkurrenter. En ballast på godt 50 kg skulle Nick Reimersøs bil slæbe ekstra rundt på. De to løb blev afviklet som 50 minutters løb.


Både Nick Reimersøs og Dan Birkelevs bil er klar med nye bremser til næste løb
(Foto: Motorsporten.dk)

Det blev dermed en succesrig oplevelse for Nick Reimersø og HP Racing, som nu har fået nogen større forventninger om et topresultat når det næste gang skal køres i Advan Cuppen. Det sker i weekenden d. 28. - 29 juni på netop Padborg Park.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Reimersø
  • Padborg Park
  •