Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

En dårlig vane

Special Saloon 
12/06/08 

Det er ved at være en fast rytme for Hansen Racing, at weekenden starter skidt og ender godt.
"Denne gang var det en oliekøler, der sprang læk i første tidtagning", fortalte Jørgen Hansen.
Heldigvis nåede midtsjællænderen at sætte 3. hurtigste tid inden det skete.
 

Da det ikke var til at skaffe en ny oliekøler, og det ikke lykkedes at reparere den eksisterende - på trods af en dygtig svejser fra Chevrolet Motorsport Danmark - måtte BMW'en køre 2. tidtagning og 1. heat uden nogen oliekøler monteret. "Vandtemperaturen svingede mellem 110-140 grader, så lamperne blinkede om kap - det var først de sidste 4-5 omgange, det lykkedes mig at ignorere det", fortalte Gamle Hansen med et skævt smil søndag formiddag, da en ny oliekøler var anskaffet og monteret.


Fuld fart på Jørgen Hansens BMW M3 GTR.
(Foto: Gripping Media)

Da de blinkende lamper var elimineret, var der straks mere ro i bilen, så Jørgen kunne koncentrere sig om at køre race. Og det gjorde han. Da starten gik, kom han og Christer Gislerud godt fra start og lagde afstand til resten af feltet. Men nogle omgange efter var der safetycar på banen, så forspringet var væk. Det benyttede Claus Klostermann sig af, og de to havde en spændende og retfærdig kamp om 2. pladsen hele resten af løbet. "Det var en rigtig god kamp, jeg havde med Claus", synes Hansen Senior. "Han pressede mig hårdt over 4-6 omgange, hvor hans dæk var optimale, men så fik mine dæk bedre greb og jeg kunne bevare 2. pladsen i mål."


På vej ud på det nye banestykke.
(Foto: Gripping Media)

Alt i alt var det en vellykket weekend - med lidt indbygget stress, men det holder jo bare adrenalinen oppe.


Jørgen havde en rigtig herredyst med Claus Klostermann.
(Foto: Gripping Media)

Næste gang, den hvide BMW bliver sluppet løs, er på Ring Djursland til den årlige SSC Festival. Banen er uden tvivl Jørgen Hansens yndlingsbane på dansk jord, så der skal nok blive givet gas til den store guldmedalje.

Hansen Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  • Hansen Racing
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •