Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Team Racing Box SRL trukket ud af Le Mans

Le Mans 
10/06/08 

Le MansSidst på eftermiddagen kom den triste nyhed fra Le Mans, at Team Racing Box SRL og deres Lucchini Judd med nummer nummer 30, er trukket ud af årets 24 timers løb.
 

Årsagen til at teamet ikke er at finde på startlisten mere er at Team Racing Box SR er ikke helt klar, dog svirrer rygterne allerede og de fortæller at der er rod i de officielle papirer i teamet, og derfor er de ude.

Det betyder at trioen Francioni, Geri og Ceccato der skulle have deres livs oplevelse i LMP2 klassen, nu må se løbet fra den forkerte side af hegnet.

Til trods for at reservelisten til løbet er fjernet, så skriver ACO at det ikke kan udelukkes at der kommer en reserve bil ind i stedet Team Racing Box.
Der kommer en officiel meddelelse om dette onsdag morgen fra ACO.

Rygtet fortæller at man overvejer at lade en extra Epsilon Euskadi LMP1 deltage i løbet.
Bilen er ifølge vores kilde allerede på plads i paddock området, men man tager som skrevet først stilling til deltagelsen i morgen tidlig.

Vejgaard

Læs alt om optakten til Le Mans 24-timers løbet 2008.
Læs mere om:
  • Le Mans
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •