Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Team GoGo Vitesse på Jyllandsringen til Juni-løbet

207 Spider Cup
DK 

11/06/08 

207 Spider CupMed lyseblå himmel og barometer der stod på 110 % sommer, har det været meget flotte, men også meget varme dage på Jyllandsringen til et flot Juni løb.
 

Under selve træningen, var det tydeligt at se, at træningen gjorde begge kørerne i Team GoGo Vitesse godt, da der konstant blev kørt bedre og bedre omgangstider.


(Foto: Foto-lomme.dk)

Tidtagningen
Allerede under træningen blev der sat gode tider og til selve tidtagningen, med de 16 Spiders til start, blev der yderligere sat gode tider. Ved tidtagningens afslutning havde Nr 33 Allan Olsen fået kørt 14 gode omgange og nr. 5 Johnny Vejlebo nåede 15 gode omgange og dette gav de 2 Team GoGo Vitesse Spiders startpositioner som henholdsvis nr. 10 og nr. 12 til første heat.

Første heat
Allerede under starten avancerede Johnny med en plads og de 2 Team GoGo Vitesse Spiders lå nu tæt i de næste 5 omgange med kun en bil i mellem sig, men da Allan desværre får en snurretur, så blev der hurtigt ”byttet pladser” og det var nu Johnny der lå forrest af de 2 Team GoGo Vitesse Spidere. Jagten for Allan Olsen på overhaling af Johnny Vejlebo fortsatte nu resten af første heat. Det blev til en intens og spændende kamp og spændende race, at se teamet egne 2 fightere kæmpe mod de andre Spidere og mod hinanden på banen.
Begge teamets Spidere kæmpede resten af heatet og kom over målstregen med nr. 5 Johnny Vejlebo først på en 9 plads og meget skarpt forfulgt af nr. 33 Allan Olsen på en 10 plads.


(Foto: Foto-lomme.dk)

Andet heat
Team GoGo Vitesse nr. 33 med Allan i sædet, fik en meget meget flot start og kom godt med i spidsen af feltet fra starten af. Allan avancerede fra en startposition som nr. 10 og arbejdede sig på en 5 plads, men på 10 omgang får Allan en udskridning, får dog hurtigt rettet op, men er desværre kort ude i grusset og får i samme tilfælde ødelagt fronten på venstre side af Spideren. 2 konkurrenter når at smutte forbi Allan under dette og Allan mister sin 5 plads og slutter andet heat som nr. 7.


(Foto: Foto-lomme.dk)

Team GoGo Vitesse nr. 5 Johnny Vejlebo havde desværre knap så god en start i andet heat, idet Johnny Vejlebo blev klemt noget så utrolig i det første sving efter publikumslangsiden. Selv om Johnny holdt på og kæmpede om den inderste plads i første sving, så blev der ikke gjort plads inderst og dette gjorde at Johnny på sin venstre side blev klemt på kanten af svinget og fik i samme episode trykket Spideren af kanten på svinget og der må her efter løbet lettere reparation til på denne side af Spideren.


(Foto: Motorsporten.dk)

Nu ses der frem til løbet den 29 juni på Padborg Park.

Team Go Go Vitesse
Mette Viktoria Warming Rasmussen

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Go Vitesse
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •