Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Dansk Ferrari i Le Mans

Le Mans 
10/06/08 

Le MansLars Erik "Hjulspin" Nielsen skifter i år sin Porsche ud med en Ferrari
Ferrari 430 GT har de seneste to år haft massiv succes i GT2-racing i Europa og USA, og på Le Mans er 430´eren favorit til at vinde GT2-klassen.
 

Den danske forretningsmand og racerkører Lars Erik Nielsen (57) og hans tyske team Farnbacher Racing stiller i år op i en 430 GT.
Lars Erik Nielsen har en 2. - og en 3.-plads som bedste resultat i Le Mans i Porsche 911 RSR, men i år skal samlingen gøres komplet med en klasse-sejr.
”Sammenlignet med min Porsche 911 ligger Ferrari'en mere roligt på banen. Den kan klare højere svinghastigheder, og man bremser senere. Ferrari’en er desuden nemmere at fange på grænsen end Porschen.”


(Foto: Formula Automobile)

Støtte fra dansk Ferrari-importør
Den danske Ferrari-importør Formula Automobile bakker op om indsatsen i Le Mans.
"En Ferrari med reel vinderchance i sin klasse og med en dansker bag rattet er en begivenhed, som vi kun kan bakke op om. Det primære fokus vil selvfølgelig være på det samlede klassement og Tom K's muligheder for at vinde for 8. gang. Men at Lars Erik Nielsen kører efter sejren i GT2-klassen gør ikke udfordringen nemmere eller mindre prisværdig, og det er det budskab, som vi gerne vil være med til at formidle. Det fortjener Lars Erik og hans team”


(Foto: Formula Automobile)

Følg med live fra pitten
Bil Magasinet har en mand på gulvet i Farnbacher Racings pit hele weekenden, og rapporterer live på nettet med opdateringer, interview, nyheder, dramatik og sladder i realtime. Der vil også være levende billeder fra pitten.

Formula Automobile


Læs mere om:
  • Lars Erik Nielsen
  • Farnbacher Loles Motorsports
  • Le Mans
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •