Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Team Essex er klar til 24 timers løbet

Le Mans 
10/06/08 

Le Mans- på Le Mans
Mandag galdt det den først hurdel under Le Mans ugen for Team Essex og deres blå Porsche RS Spyder LMP2. Teamet kom igennem teknisk kontrol uden anmærkninger, og er dermed klar til at gi’ den gas på La Sarthe.
 

Casper Elgaard blev interviewet under teknisk kontrol, hvor han blandt andet fortalte, at Team Essex ikke havde den bedste testdag for en uges tid siden, dog er Casper optimist I forhold til løbet, og ikke mindst tror han på at de har et godt race setup til bilen.


John Nielsen (tv), Sascha Maassen og Casper Elggard (th) klar til at tage fat på Le Mans 2008.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Det sidste, men bestemt ikke det mindste er, at han glæder sig til at Team Essex skal vise de 20.000 danske fans der kommer til Le Mans, at Team Essex kan køre lige op med de hurtigste i klassen.


Team Essex Porsche'n er nu godkendt til 24-timers løbet på Le Mans.
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Det der var vigtigst for Team Essex mandag var, at de kom igennem teknisk kontrol uden anmærkninger og, at de nu har tæt på to dage i pitlane til at gøre sig klar til den første kvalifikations session, der køres på onsdag fra klokken 19:00 til 21:00.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • John Elgaard Nielsen
  • Team Essex
  • Le Mans
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •