Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Dobbelt sejr til Team Peugeot Køge Sport

207 Spider Cup
DK 

10/06/08 

207 Spider CupTil weekendens løb på Jyllandsringen var Ronny Wechselberger meget spændt på om materiellet ville holde, det viste sig dog at gøre lidt mere end at holde.
 

Efter en suveræn tidtagning, med en start placering som nummer 1, kunne Ronny Wechselberger koncentrere sig om de heat, der skulle køres, for igen at komme med i kampen om mesterskabet.
Første heat blev dog ikke helt uden kamp, hvilket også udløste et citat fra Robert Schlünssen: ”This is so spændende!”


Dette var hvad konkurrenterne kunne se af en suveræn Ronny Wechselberger.
(Foto: Kim Igel)

Men man kan kun sige, at startplaceringerne blev udnyttet til fulde med en sejr i begge heat, som udløste 40 point til mesterskabet, hvilket placere ham på en delt 3. plads med teamkammeraten Mike Mathiesen.

”Det er jo ikke bare to ud af to, men fem ud af fem mulige fra denne weekend” - siger en overud glad team ejer Leif Grambo.

”Dette er en racerbil hvor der er 100 % afregning, jeg glæder mig allerede til at sidde i bilen igen” - fortæller debutanten i Spider Cup Jørgen Breinholt.


Jørgen Breinholt på jagt efter Mike Mathiesen.
(Foto: Kim Igel)

det var desværre ikke en optimal weekend for Mike set med mesterskabsbrillerne på idet han kun fik samlet 22 point i de to kørte heat.
”Vi har forhåbentlig mere fart i bilen næste gang på Padborg Park hvilket jeg ser meget frem til” - fortæller en optimistisk Mike Mathiesen.

Team Peugeot Køge Sport


Læs mere om:
  • Mike Mathiesen
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •