Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

En ærgerlig weekend for Hoff

Clio Cup - DK 
10/06/08 

Clio CupDenne weekend deltog René Hoff i Juniløbet på Jyllands-Ringen, han har haft en svær sæsonstart i Clio Cup’en, men denne solrige weekend havde han håbet skulle blive vendepunktet for ham og AD-Racing.
 

Første fri træning blev kørt lørdag formiddag, her var René Hoff virkeligt opsat på at give den gas, og hans bedste tid var 1:17,199, hvilket var et stykke fra den hurtigste, men sammenlignet med den næsthurtigste var Hoff’s tid helt sikkert godkendt.
Samtidig var Hoff den hurtigste kører i AD-Racing.


René Hoff er er hurtigste AD kører under træningen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det gav virkeligt et boost til AD-racing teamet der nu troede på at de var på vej den rigtige vej, og Hoff var super optimist før eftermiddagens tidtagning, her viste han at der var mere i både ham og bilen.
Med tiden 1:16,928 var Hoff 8. hurtigst og han var lige i hælene på de foranliggende, så det gav en god afslutning på den dag, og samtidig et begrundet håb for løbene søndag.

Lørdag aften blev der trimmet og justeret en del på bilen, der endnu ikke helt virkede efter René Hoff’s smag. Der blev arbejdet hårdt på bilen og alle troede på at det nu gik den rigtige vej.

Sidst på formiddagen, søndag, var det Clio Cuppens tur til at komme på Jyllands-Ringens varme asfalt, og Hoff var opsat på at levere varen i den benhårde Clio Cup’, men tingene formede sig helt anderledes end Hoff og AD-Racing havde håbet på.


René Hoff fik ikke helt den weekend han havde håbet på.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter en fornuftig start skulle det snart vise sig at bilen ikke kørte helt som Hoff ønskede det, hvilket resulterede i at han kørte af banen med skader på bilen til følge.
Heldigvis kom Hoff ikke noget til, men det betød at denne race weekend var overstået, nærmest inden den var kommet rigtig i gang.

En rigtig ærgerlig weekend der hurtig skal glemmes. På den anden side ved både Hoff og AD-Racing nu hvad der er galt med bilen, og disse ting udbedres inden næste løbsweekend, samtidig med at bilen repareres for de skader den fik på Jyllands-Ringen.

Næste gang du kan se René Hoff i Clio Cup'en er ved Padborg Open den 28. og 29. juni hvor klassen gæster Padborg Park.

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •