Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Højris fik værdifulde point med hjem

Advan Cup 
10/06/08 
Yokohama

Så blev det igen tid til en afdeling af Advan Cup’en, denne gang gjaldt det Juniløbet på Jyllands-Ringen. Lars Højris Nielsen var helt klar til at tage udfordringerne op, med en bil der var trimmet af Autoforum Racing Team Silkeborg til at levere varen.
 

Lørdag formiddag gjaldt det den fri træning, her drillede Lars Højris Nielsens Peugeot 307 lidt, det betød at han blev 8. hurtigst med tiden 1:21,225.
Ikke helt hvad Lars havde håbet på, og der blev arbejdet hårdt med bilen inden kvalifikationen, der skulle køres lørdag eftermiddag.


Under træningen opnåede Lars Højris Nielsen ikke helt det forventede resultat.
(Foto: Motorsporten.dk)

Under kvalifikationen gav Lars virkelig gas og han endte med tiden 1:20,335, hvilket var den næstbedste tid, kun overgået af Kent Iversen. Dermed havde Lars sikret sig en særdeles god start position til weekendens første heat, der blev kørt søndag formiddag.

Lørdag aften var der ekstraordinær teknisk kontrol i Advan Cup'en, det var selvfølgeligt ikke noget problem for Lars Højris og ARTS teamet. Bilen opfyldte alle reglementer.
Dog fandt man ved den lejlighed tekniske ting ved bilen som Lars gerne ville have udbedret inden søndagens løb, så der blev arbejdet med bilen til sent om natten for at få den helt klar til søndagens to løb.

Heat 1 blev en benhård fight hele vejen og Lars tog endda starten, men endte med at komme hjem på 3. pladsen. Et resultat man godt kan være tilfreds med, dog var Lars lidt skuffet selvom resultatet gav gode point.


Lars Højris kom godt fra start i det første heat.
(Foto: Motorsporten.dk)

Til dagens andet heat startede Lars fra 4. position, men heatet blev en uheldig omgang for Lars, der blev idømt strafbane for påkørsel af Kim Holmgaard under løbet, hvilket bestemt ikke er den udlægning Lars har af situationen.
Lars kom igennem løbet på 4. pladsen, men på grund af at han ikke udfører strafbanen bliver han degraderet til 7. pladsen.
Slet ikke hvad han havde håbet på.

Efter denne weekend på Jyllands-Ringen er Lars Højris Nielsen på den samlede 4. plads i Advan Cup'en, noget der bestemt giver ham forhåbning om at kunne hente endnu flere point i den næste afdeling af Advan Cup, samtidig har han nu viden om at han kan være med helt fremme i feltet.


Lars Højris ved nu at han har farten til at være med fremme i feltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste gang du kan se Lars Højris Nielsen i Peugeot raceren er ved Padborg Open den 28. og 29. juni hvor der køres på Padborg Park.

Vejgaard

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Jyllandsringen
 • 08/06/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her