Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Op ad bakke for Poulsen Motorsport

Danish
Touringcar
Challenge 

10/06/08 

Michel Nykjær hænger stadig på i toppen
Jyllandsringen er flad som en pandekage, men alligevel var det op ad bakke hele weekenden for Poulsen Motorsports fire DTC-kørere.
 

Bedst gik det for den regerende DTC-mester Michel Nykjær, som med to niende- og en syvendeplads i dagens tre løb fortsat hænger på i toppen af feltet, selv om han døjede med at finde et setup, der duede i den bagende varme.

Michel Nykjær kørte desuden med næstmest ballast af samtlige kørere. Fra en tredjeplads faldt han derfor ned til femtepladsen i den samlede stilling i DTC, men han har dog ikke længere op til de førende, end at hans chancer for en topplacering i det samlede mesterskab stadig er gode.


(Foto: Kristian Poulsen)

Teamejer Kristian Poulsen udgik i dagens første løb med elektrisk defekt, og i de to næste var han involveret i hårde placeringskampe, som kostede ham en strafbane samt en tidsstraf. Fra at have ført privatkørernes cup er han derfor faldet ned på 4. pladsen.


(Foto: Kristian Poulsen)

Med hjælp fra teamets rådgiver Kurt Thiim fandt Poulsen Motorsports irske kører Emmet O'Brien god speed i sin bil, men han blev det uskyldige offer for to påkørsler, hvoraf den ene krævede et pitbesøg, mens den anden kostede et skævt forhjulsophæng. En spildt eftermiddag for den unge, talentfulde irer.


(Foto: Kristian Poulsen)

Endelig havde også den tidligere DTC-mester Jesper Sylvest problemer med at få fart i bilen, men han kørte sig dagen igennem op fra en dårlig startplacering i første løb til at slutte som nr. 16 i tredje løb.


(Foto: Kristian Poulsen)

"Vi havde det store uheld, at vor sidste træningsdag fandt sted på den eneste dag i lang tid med kulde og regn, mens alle andre har testet i godt vejr. Og da weekendens løb var et sommerløb i bagende varme, så vi vidste allerede inden starten, at det ville blive meget problematisk at finde en god opsætning til bilerne," forklarer teamchef Niels Jørgen Iversen fra Poulsen Motorsport.

"Men alle deltagere skal smide fire løb gennem sæsonen, så mon ikke vores kørere vil ende med at smide nogle af dagens tre løb. Nu ser vi fremad til en god træningsdag inden næste løb på Padborg Park om tre uger, så skal vi nok få smilene frem igen," slutter Niels Jørgen Iversen.

Poulsen Motorsport

Michael Eisenberg


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Michel Nykjær
  • Poulsen Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •