Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Magnussen tilbage i topform

Danish
Touringcar
Challenge 

10/06/08 

Pole position, to sejre og en fjerdeplads. Det er facit for Jan Magnussen efter Juniløbet på FDM Jyllandsringen. Team Den Blå Avis-køreren, der ikke deltog ved seneste afdeling af DTC pga. løb i USA, er dermed tilbage i stor stil.
 

Trods tre mistede løb er Magnussen sensationelt på tredjepladsen i mesterskabet.


(Foto: Kim Igel)

Efter en sejr og en fjerdeplads i de to første løb, skulle Jan Magnussen starte på pole position til dagens finale. Trods en lidt forsigtig start kunne Magnussen åbne et forspring ned til Henrik Lundgaard på andenpladsen.

- Vi fik en ekstra opvarmingsomgang inden løbet for at det skulle passe med tv-transmissionen, og da var mine dæk så varme, at jeg samlede en masse gummi op ude på banen. Det tog lige et par omgange at køre det af dækkene, og Lundgaard kom lidt for tæt på. Men så fik jeg fart i bilen, kunne åbne et hul ned til Henrik og styre løbet ude fra spidsen, siger Jan Magnussen efter at have samlet 53 point ud af 60 mulige denne weekend.

- Det er superdejligt at ligge treer i mesterskabet, selvom de andre har kørt tre løb mere end mig. Men næste gang er det Padborg Park, hvor jeg vil få en del strafvægt efter sejrene i dag, så det bliver svært. Men på den anden side, så har jeg vundet før på Padborg med en tung bil, siger Jan Magnussen og hentyder til sin sejr på Padborg Park i 2006.

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
 • Jan Magnussen
 • Team Den Blå Avis
 • Jyllandsringen
 • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her