Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Kevin Magnussen vandt femte sejr

Formel Ford - DK 
11/06/08 

- men fik senere sejrsrække brudt
Kevin Magnussen vandt søndag på Jyllands Ringen sin femte sejr ud af fem mulige for Fukamuni Racing i Danmarksmesterskabet i Formel Ford, men måtte senere på dagen se sin imponerende sejrsrække brudt, da han blev ramt af en stop-go i sjette afdeling.
 

I femte afdeling, der blev afviklet søndag formiddag gjorde Kevin det, han har gjort i sin Aquila racer i de foregående fire afdelinger og kørte endnu en flot sejr hjem fra pole position.
Kevin vandt med 7 sekunder ned til nummer to.


(Foto: Jan Kaiser)

Sjette afdeling blev afviklet søndag eftermiddag og her måtte Kevin for første gang på dansk jord, se sig slået, da han fik en stop-go straf for tyvstart, da bilen trillede inden de røde lys slukkede og starten gik.
Til trods for straffen, formåede Kevin dog at køre sig frem i feltet med flotte overhalinger og sluttede til sidst på en flot femteplads i det 15 biler store felt.

Kevin Magnussens ”papfætter” Dennis Lind udnyttede chancen og kørte efter en flot overhaling sin første sejr hjem.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det er bare irriterende” sagde en skuffet Kevin Magnussen, efter sjette afdeling. ”Der er intet, jeg kan køre ved den stop-go. Da vi holder på gridden begynder koblingen stille og roligt at tage fat, hvilket gør, at bilen triller en lille smule. Det er ikke noget, jeg har fordel af og jeg kommer ikke før afsted end de andre, tværtimod er jeg treer i første sving. Så det er surt at få en stop-go på sådan en. Lige nu overskygger det lidt sejren i femte afdeling, men så kan jeg da glæde mig over, at Dennis vandt, så stort tillykke til ham!”


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK - DM
  •