Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Jesper Sylvest: ”Jeg giver ikke op”

DTC Cup 
10/06/08 

Det var yderst beskedne resultater, Jesper Sylvest fik med sig hjem fra weekendes løb på Jyllandsringen. En 16. plads i finalen var det bedste, den lange nordsjællænder kunne fremvise fra en weekend, hvor han endda havde fået en ny motor i sin BMW.
 

”Motoren kører fint, der er ikke noget der, men faktisk var det os alle sammen hos Poulsen Motorsport, der havde det svært i denne weekend,” siger Jesper Sylvest. ”På grund af varmen var banen en helt anden, end da vi var her sidst, for da vi skulle teste på banen, skete det på den eneste dag i halvanden måned, hvor det regnede, og det straffede os alle sammen.”

Jesper Sylvest og det øvrige Poulsen havde derimod ikke haft mulighed for at løse deres lektier på forhånd, så træningen og tidtagningen blev også brugt på at arbejde med indstillinger på bilen. Ja, faktisk gik man så vidt, så man også foretog drastiske ændringer på den hvide BMW imellem løbene.

”Vi prøvede det, vi kunne og fandt et nogenlunde set-up, men det var stadigvæk for langsomt i forhold til det, vi ville,” siger Jesper Sylvest. ”Vi prøvede også at lave nogle ændringer på bilen til andet heat, og det virkede bestemt ikke. Så prøvede vi at ændre det tilbage til sidste løb i det omfang, vi kunne ændre på det, men der var ikke megen tid til det.”


Jesper Sylvest og det øvrige Poulsen Motorsport døjede med opsætningen.
(Foto: Sylvest Motorsport)

Jesper Sylvest føler sig overbevist om, at bilens dårlige køreregenskaber ikke alene skyldtes det beskedne grundlag for at forberede sig, men også noget helt.

”Vi har fundet ud af, at der må være en eller anden fejl med en skæv eller defekt støddæmper, for der er noget, som spiller os et pus,” siger han. ”Den ændring vi lavede til andet heat gjorde, at bilen kørte meget dårlig, så derfor har vi en teori om, at vi har en fejl. Heldigvis har vi en testdag inden det næste løb på Padborg Park, for vi skal op og ligge mellem de 10-12 bedste. Jeg giver ikke op.”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Poulsen Motorsport
  • Sylvest Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •      ASETEK SIMSPORTS