Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SS3

Jens Ole Mathiesen på podiet igen

Special Saloon Car
SS3 

10/06/08 

DTC køreren Kasper Jensen var dog ikke ene om at køre pokaler hjem til JM Racing. I Bel-Ray SSC Challenge blev Jens Ole Mathiesen (Grindsted) nummer tre i lørdagens heat, mens han fik en fjerdeplads i søndagens heat, der fik en dramatisk start.
 

”Jeg fik min bedste start nogensinde, men så var Ternvalt stallet, så jeg var nødt til at bremse og korrigere for at komme udenom, men jeg kappede så lige Klostermann i starten,” fortæller Jens Ole Mathiesen. ”Jeg kørte op til de tre forreste igen og satte bedste omgang på tiende omgang. Det var det bedste race, jeg har kørt. Det gav godt nok ikke nogen pokal, men jeg havde nogle gode overhalinger, og det var noget godt race.”

I forhold til sæsonens første løb i klassen samme sted var Jens Ole Mathiesens BMW mere optimal.

”Jeg havde en god bil, som på trods af vejret passede godt til omstændighederne,” siger han. ”Jeg har fået et ordentlig ryk fremad på omgangstiderne, så jeg er kommet tættere på de forreste. Jeg er dog lidt rusten efter pausen sidste år, men det skal nok komme.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •