Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

JM Racings Joachim Stephansen viste sit værd

DTC Cup 
10/06/08 

Weekendens Juniløb for Danish Touringcar Championship viste med al tydelighed, at JM Racing så rigtigt, da man valgte Joachim Stephansen (Sønder Omme) som et af de unge talenter, man i år har satset på i racerklassen.
 

Den unge kører imponerede alt og alle ved at blive nummer ti i tidtagningen til sin blot tredje DTC-weekend, og denne præstation fulgte han stærkt op i de tre løb med placeringer midt i feltet.

”Det var en positiv weekend for mig. Jeg prøvede jo for første gang at være med fremme midt i feltet, og man kunne tydeligt mærke, at når man laver en god tidtagning og skal starte tier, er det nemmere at slippe igennem,” siger Joachim Stephansen om sine oplevelser.

”Jeg havde dog lidt svært ved at være med helt fremme, men jeg kunne holde mig lige udenfor top 10. I første heat var jeg treer i privat cuppen, men blev så firer og femmer i de to næste løb, så jeg havde lidt svært ved at hænge på. Men jeg har stadig meget at lære, og det skulle jeg også gerne, men det er dejligt at se, at der er kommet godt med fart i bilen.”

Forud for weekendens løb på Jyllandsringen havde Joachim Stephansen en målsætning om at komme i top 15, og da havde han opnået det mål, tog han konsekvensen af dette og ændrede sin målsætning.

”Jeg reviderede den til top 10, men det lykkes så ikke helt. Jeg endte midt i mellem mine to målsætninger,” siger han.

I de to første løb var Joachim Stephansen JM Racings bedste mand i DTC-klassen, men i tredje og sidste løb blev han passeret af Kasper Jensen (Aalborg), som blev nummer ti generelt og samtidig kom på podiet i DTC Cuppen.

”Min tidtagning var meget mystisk i tidtagningen, for jeg manglede fart,” siger Kasper Jensen. ”Efterfølgende fandt vi ud af, at det var et defekt gasspjældspotentiometer, som var årsagen, og da vi så havde fået det udbedret, viste det sig så i warm uppen, at vi havde god fart i bilen.”

”Jeg var så uheldig i de to første heat, men i det andet af dem fik jeg da sat tredjehurtigste omgangstid. I tredje heat fik jeg en god start og kørte mig op på en tiendeplads og en tredjeplads i privat cuppen. Det var et godt plaster på såret, for weekenden har været skod. Jeg er glad for, at vi fik udbedret tingene og fik vist, at vi har farten til at være med, hvor det rigtigt sner. Nu skal vi kikke fremad.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Joachim Stephansen
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •