Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Flere point til Granlund

DTC Cup 
09/06/08 

Norske Petter Granlund der denne weekend ved 'Juniløbet' på Jyllands-Ringen var ene om at repræsentere Autoforum Racing Team Silkeborg, havde igen en weekend hvor han scorede gode point til Danish Touringcar Championship's privat cup mesterskab.
 

Som privat cup kører i Danish Touringcar Championship kan det være mere end svært at følge med helt oppe foran, noget som både Autoforum Racing Team Silkeborg og deres norske kører Petter Granlund er helt klar over.
Alligevel kæmper de altid det bedste de har lært, og såvel kører som teampersonale går utrætteligt til opgaven.

Den fælles indsats førte i første omgang til en 20. plads i lørdagens fri træning, samt en 21. plads i den efterfølgende tidtagning - i begge tilfælde var Granlund kun 1,5 sekund fra de hurtigste af prof-kørerne.


Petter Granlund's tider forbedrede sig fra løb til løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Søndag skulle DTC kørerne fire gange på banen, først i en warm-up. dernæst to kvalifikationsløb, og tilsidst selve finale løbet.
I warm-up'en tog Granlund det roligt, han nøjedes med at tjekke at alt var som det skulle være på Peugeot 407 raceren, og sparede i øvrigt på materiellet og specielt dækkene. Det blev her til en 22. plads.

Det første kvalifikationsløb forløb rimelig godt for Granlund, der stille og roligt kæmpede sig op på en 18. plads - på trods af en noget ublid behandling fra konkurrenternes side.
Andet kvalifikationsløb blev således startet et par pladser længere fremme, men igen var der bud efter Granlund, alligevel kører han bilen hjem, og slutter løbet på 20. pladsen.
De to kvalifikationsløb indbragte Granlund 7 og 5 point til privat cup mesterskabet, samt en startplacering som nummer 19 til finale løbet.

Finale løbet strakte sig over 12 omgange, og første halvdel af løbet måtte Granlund kæmpe for at beholde den placering, men kampen endte desværre med at han måtte afgive sin 19. plads.
Granlund var helt uden trusler i anden halvdel af løbet, men desværre havde han ikke mulighed for at genvide det tabte, og han kørte over målstregen på 20. pladsen.
Den placering indbragte han yderligere 6 point til ´privat cup mesterskabet, hvor han nu er på 6. pladsen med 68 point.


Petter Granlund har nu godt styr på Peugeot raceren, og ser frem til det næste løb på Padborg Park, banen hvor han for nyligt kørte test på.
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste gang deltagerne i Danish Touringcar Championship skal på banen, er den 28. og 29. juni hvor 4. afdeling i mesterskabet køres på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Petter Granlund
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •