Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Der er god fart på Sally

Clio Cup - DK 
09/06/08 

Clio CupDet blev til point til Martin Sally Pedersen i begge weekendens to Renault Clio Cup løb på Jyllands-Ringen i forbindelse med 'Juniløbet', hvor 5. og 6. afdeling i dette års mesterskab blev afviklet, hvilket betød at han kunne fastholde sin placering i mesterskabet.
 

Lørdag middag var Martin Sally Pedersen første gang på banen i sin AD-Racing Renault Clio III racer, det var i klassens fri træning, hvor han placerede sig på en beskeden 14. plads ud af de 21 kørere der var på banen.

Til tidtagningen lukkede Sally noget mere op for gassen i Clio'en, og forbedrede sine tider med næsten et halvt sekund, og sluttede på 11. pladsen - lige midt i feltet.
En startplacering som han gerne havde set var lidt bedre, da det er mere end svært at kæmpe sig frem i Clio Cup feltet, dels er alle bilerne jo ens, dels er kørerne oppe foran meget dygtige og rutinerede. Så Sally var helt klar over at den stod på hårdt arbejde, hvis der skulle mange point med hjem til mesterskabet.


Martin Sally Pedersen plukkede med sin hurtige kørestil placeringerne fra konkurrenterne.
(Foto: Motorsporten.dk)

Begge Clio Cuppens løb lå denne weekend om søndagen, og allerede fra starten af dagens første løb viste Sally at han ville frem.
En god start på løbet hjalp ham allerede på første omgang et par pladser frem i feltet, herefter stabiliserede feltet sig lidt, og Sally begyndte at plukke placering efter placering, således at han efter de 10 omgange kom i mål på 6. pladsen, hvilket indbragte ham 10 point til mesterskabet.

Til løbet søndag eftermiddag havde Sally startplacering som nummer 12, så der var lagt på til endnu en gang hårdt arbejde for ham.
Igen plukkede han med sin hurtige kørestil nogle placeringer fra konkurrenterne, men han var derefter oppe i den 'hårde' del af feltet - der hvor der ikke bliver givet noget væk, alligevel kunne han krydse målstregen på 7. pladsen, og indkassere yderligere 9 point.


Martin Sally Pedersen er den bedst placerede ud af de fem AD-Racing Clio Cup kørere.
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens samlede score blev således 19 point, hvilket bringer Martin Sally Pedersen op på totalt 50 point, nok til at han kunne fastholde sin 8. plads i mesterskabet, en 8. plads som han i øjeblikket deler med Michael Christensen.

Udover pointene til Clio Cup mesterskabet, var Sally samtidig den bedst placerede ud af de fem AD-Racing Clio Cup kørere i begge løb, ligesom han også er den bedst placerede AD-Racing kører i mesterskabet.

AD-Racing's Juniløb i Clio Cuppen:

#KørerTræn.Tidt.1. løb2. løb
4Rene Hoff118DNFDNS
7Kent Bernsdorf1819DNF16
8Martin Frederiksen13141711
10Martin Sally141167
28Ronni Nielsen212019DNF

Næste løb i dette års Renault Clio Cup mesterskab er 'Padborg Open', der køres i weekenden den 28. og 29. juni på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •