Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Det var en sveder

Danish
Touringcar
Challenge 

09/06/08 

Solen bagte fra en næsten skyfri himmel og sendte banetemperaturen op på 55 grader. Hvad temperaturen har været i bilerne vides ikke, men der var varmt.
 

Faktisk så varmt, at det første de kørere, der kom på inderkredsen efter hvert løb, var en flaske vand - ikke som et fata morgana, men ægte svalende vand som hjælpere og ambulancefolk gav dem til erstatning for væsketabet.

Da de røde lamper slukkede under rullestarten til første heat, lykkedes det Henrik at presse sig for Thompson og indtage andenpladsen efter Jan Magnussen. Herefter var det et spørgsmål om at få dækkene til at holde, hvis forfølgerne fik kontakt. Michael var fanget i en gruppe, der havde en hård indbyrdes kamp om fordelingen af pladser og slap ikke fri.


Michael Outzen
(Foto: Gripping Media)

Til andet heat var startopstillingen ændret, og Michael var med helt fremme. Desværre lykkedes det ikke at holde fast i pladsen, og han gled ned til en syvendeplads. Henrik pressede på bagfra og det lykkedes ham at køre sig op til en femteplads.

- Jeg er ikke tilfreds med en syvendeplads, men af en eller anden grund kan jeg bare ikke få bilen til at køre hurtigere, forklarede Michael efter løbet.

Til sidste heat lå Henrik i anden startrække efter Jan Magnussen og Thompson. Med en perfekt timing lykkedes det Henrik at smutte forbi Thompson og lægge sig i kølvandet på Magnussens bil. Det blev ikke til et angreb på førerpositionen, men udelukkende et spørgsmål om at få kørt noget afstand til forfølgerne hjem. Det lykkedes i fin stil og trods god kørsel fra Tom Pedersen kunne Henrik krydse stregen som nummer to. Michael mistede en plads, men da løbet havde stabiliseret sig, lå han ikke i en position til at kunne angribe eller blive udsat for angreb.


Henrik Lundgaard
(Foto: Gripping Media)

Efter denne weekend er Michael rykket ned på fjerdepladsen i kørernes mesterskab, mens Henrik er avanceret til andenpladsen. I teammesterskabet ligger Chevrolet fortsat i spidsen.

Næste løb er om tre uger på Padborg Park, og det er jo et sted der vækker glade minder på holdet.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her