Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

DTC-kørerne til kamp mod spritbilister

Danish
Touringcar
Challenge 

06/06/08 

Topkørerne bliver en del af Rådet for Større Færdselssikkerheds ny kampagne
Er der nogen, der ved, at man skal være på toppen både psykisk og fysisk, når man sætter sig bag rattet af en bil, er det kørerne i Danish Touringcar Championship. I otte weekender i sommerhalvåret kæmper de skærm mod skærm på FDM Jyllandsringen, Padborg Park, Ring Djursland og Sturup Raceway, og her er der ikke plads til fejltagelser.
 

Fejltagelser sker der desværre alt for mange af i trafikken omkring os. Nogle er hændelige, mens andre er forudseelige. Den mest forudseelige fejltagelse er at køre i alkoholpåvirket tilstand.

Nu går kørerne i Danish Touringcar Championship så til kamp mod de spritbilister, der er den direkte årsag til hver fjerde af de dødsulykker, som sker i trafikken. Når weekendens Juniløb køres på FDM Jyllandsringen ved Silkeborg vil samtlige 25 racerbiler være dekoreret med budskabet for den nye kampagne, som er blevet lanceret af Rådet for Større Færdselssikkerhed, hvor Dansk Automobil Sports Union er et af medlemmerne.


Fejltagelser sker der desværre alt for mange af i trafikken omkring os. Nogle er hændelige, mens andre er forudseelige. Den mest forudseelige fejltagelse er at køre i alkoholpåvirket tilstand.
(Foto: Morten Alstrup)

”Dit spørgsmål kan stoppe en spritbilist” hedder budskabet i kampagnen, og det vil kunne ses på to meget prominente steder på racerbilerne i Danish Touringcar Championship, nemlig på de pladser, der ude i trafikken anvendes til montering af registeringsnummerpladerne.
Også kørerne i den hurtige mærkeklasse Renault Clio Cup og DM-serien for de serienære standardvogne, Advan Cup, deltager i kampagnen.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her