Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Danmarks ældste fuldførte

DM Rally 
08/06/08 

DM 2 i Horsens bød på ikke mindre end 173 Km prøver! Og med temperaturer omkring de 30 grader, blev det en meget varm dag - for både mandskab og bil.
 

Prøve 1 var en lille rundbane, som fik sat os i gang, mens prøve 2 var en 19 km lang rundbane der gav sved på panden. Prøve 3 - en gennemgående prøve på ca. 5 km inden næste servicepause, og alt virkede som det skulle.

Næste tur rundt var en gentagelse af prøve 1-3, men allerede kort inde på prøve 4 taber vi udstødningen oppe ved manifolden, så vi kører 2½ prøve med fuld udblæsning. Inde til service kæmper vi med at få udstødningen sat på igen, og vi må tage en tidsstraf for at komme for sent ud fra service.

Yderliger 3 prøver inden den store servicepause - og vi fejler desværre den lange rundebane på prøve 9 og kommer for tidligt i mål. Inde til service kan vi se at der ikke er mere tilbage på bremseklodserne, så de må skiftes inden de resterende 6 prøver. En kort prøve 10 og den lange prøve 11 inden næste service, og ingen problemer denne gang rundt. Vi kæmper dog, som vi har gjort hele dagen med høj vandtemperatur, så der skal holdes øje med vand på bilen.

De sidste 4 prøver er 2 gange industriprøven i Hornsyld, og 2 gange 16 km prøve ved Barrit. Prøve 12+14 - en meget hurtig prøve hvor bilen flere gange er på tophastighed. Vi må dog passe på den gamle bil, for det lyder lidt som en toppakning der er gået, og vi skal gerne i mål, da over halvdelen af feltet er udgået. Vi slutter som nummer 1 i klassen og nummer 28 generelt, hvilket giver os en samlet andenplads i mesterskabet for historiske biler.

Alt i alt et meget hårdt løb, med en perfekt afvikling. Tak til løbsledelsen for nogle gode prøver, og velarrangeret rally.

Kenneth Jørgensen
www.Cooper-Racing.dk - Danmarks ældste rallybil!


Læs mere om:
  • Horsens
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: