Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Mystisk Seat Leon

Danish
Touringcar
Challenge 

06/06/08 

Onsdag havde Jason Watt den tidligere bagmand fra WTCC-teamet GR-Asia, Paul Ridgeway, til Danmark for at bistå ved en test på FDM Jyllandsringen, der skulle hjælpe køreren med at blive mere dus med sin hvide Seat Leon.
 

"Testen startede rigtig godt, da vi var på nogle gamle dæk, som vi kørte nogle meget fornuftige tider på," fortæller Jason Watt. Men herefter tog testen en drejning.

"Vi satte nogle nye dæk på, og vi satte også nogle rigtigt gode tider på de to første omgange, men så sker der pludselig noget. Bilen bruger dækkene meget, meget hurtigt, og vores engelske engineer, Paul Ridgeway, som var ovre at hjælpe os, han klør sig i hovedet."


(Foto: Watt.dk)

Sammen med chefmekaniker Carsten Hansen, engineer Casper Christophersen og de øvrige mandskab hos Team Bygma Jason Watt Racing blev der skruet frem og tilbage på bilen, men det medførte ingen ændringer på stopuret.

"Paul kender bilerne og siger, at der er et eller andet mystisk ved det dette her, som han gerne vil hjælpe mig med at finde," siger Jason Watt. "Om vi når det inden weekenden, det må guderne og Paul Ridgeway afgøre."

Watt.dk


Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her