Reparation på Le Mans." /> Reparation på Le Mans." />
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Peugeot har meget travlt

Le Mans 
06/06/08 

Le MansDer travlhed hos Peugeot sport, den Franske avis L’Equipe kunne i går fortælle, at Peugeot Sport har konkluderet at der ikke overhoved kan bruges noget fra den bil der kørte galt under test dagen på Le Mans.
 

Efter at have set skaderne på den mur hvor Peugeot'en ramte, er det ikke overraskende at bilen er så skadet at den ikke kan genopbygges.
Faktisk havde Peugeot, ifølge Radio Le Mans, allerede tage beslutningen i søndags, men man har åbenbart håbet på at det var muligt at genbruge dele fra den skadede bil, hvilket altså ikke er tilfældet.

Det betyder at Peugeot Sport nu er i gang med at opbygge en ny Le Mans Peugeot 908, baseret på en af de biler der kørte 1000 kilometer løbet på Spa Franchorchamps.
Det betyder at Peugeot er tvunget til at tage mange af de komponenter der var produceret som reservedel til Le Mans ugen, og bruge dem på at bygge en Peugeot 908 LM spec.

Peugeot Sport har meget travlt med at gøre sig klar til Le Mans. Faktisk er der så travlt at man har besluttet at der skal arbejdes i skiftehold på at bygge bilerne færdige til den tekniske kontrol der starter mandag.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Peugeot Sport
  • Le Mans
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •