Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - UK

Marco ser fortrøstningsfuldt frem til Snetterton

Formel Ford - UK 
06/06/08 

- i weekenden.
Den 17-årige racer kører Marco L. Sørensen fra Svenstrup, deltager i weekenden i 6-afdeling om det Britiske Formel Ford mesterskab. Løbet finder sted på den hurtige og krævende bane ved Snetterton i Norfolk, England.
 

De sidste par afdelinger har mekanikken voldt problemer for den unge nordjyde. Men Marco L. Sørensen som er fabrikskører for den legendariske racerbilsbygger Van Diemen ser fortrøstningsfuldt frem til løbet i weekenden.


(Foto: Marco L. Sørensen i sin nye bil.)

Marco udtaler, De sidste løbs mange tekniske problemer, skyldes hovedsagligt at vi er midt i udviklingens fasen af den nye bil. Teamet havde forventet den klar før sæsonstarten, så at vi kunne have klaret alle børnesygdommene der. Desværre var det ikke tilfældet, så nu må vi også bruge løbene til test og udvikling af bilen.

Den nye model var for første gang ude at rulle for to uger siden, så vi mangler stadigt mange test kilometer før end vi kan blande os i toppen af mesterskabet, men det skal nok komme senere på sæsonen.

Marco Racing
www.marcoracing.dk


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Snetterton
  • 08/06/08 - Snetterton - Formel Ford - UK - Engelsk
  •