Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Brian Madsen vinder af DanGlas Rallysprint

Rally Sprint 
02/05/08 

Den lille ny Peugeot 106 Maxi havde premiere i DanGlas rallysprint på en flot anlagt bane i Ringkøbings industrikvarter. Rene Jørgensen som er chefmekaniker for Peugeot Sport Dealer Team Danmark og Brian Madsen har hele vinteren bygget en helt ny Peugeot 106 Maxi identisk med den teamet har lejet ud til det store rallytalent Kasper Nyman.
 

Alle i teamet glædede sig til at se og høre om vinterens projekt fungerede ude på en rigtig hastighedsprøve, ihvertfald blev hver eneste meter nydt i den lille og meget hurtige 106'er - siger Brian Madsen.

Dog havde teamet en lille udfordring som gav ømme arme og skuldre. Servostyringen drillede og virkede næsten ikke - hvorfor resultatet var endnu mere imponerende. Jeg skulle tage rigtig godt fat i rattet og kunne ikke angribe svingene som vi plejer - men det gik jo alligevel.
Ib Kragh som de seneste år har vundet mange rallysprint skal have kamp til stregen og retten til at bruge titlen Mr. rallysprint.
Sidste år vandt vi de betydelige rallysprints (Kongensbro og Fårvang Rallysprint) og har altså nu vundet i Ringkøbing. Vi skal også køre Fårvang - så Ib skal bide godt i rattet hvis han vil slå os - griner Brian Madsen.

Der blev kørt 3 indledende heats som Ib vandt med godt 1sek. I finalen hvor de 12 hurtigste biler deltog var Brian hurtigste mand godt 1.5 sekunder hurtigere end Ib som sluttede som 2'er og yderligere 4 sekunder hurtigere end Max Christensen som blev nr. 3.

Brian Madsen


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: