Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Blandede følelser for Hartmann Racing

Danish
Touringcar
Challenge 

06/06/08 

Er der en bane, som Hartmann Honda Racing har blandede følelser med, er det Jyllandsringen. Rammerne er perfekte med landets største DTC-publikum på lægterne, men de mange skarpe sving har aldrig rigtigt været den store livret for teamets Honda Accorder.
 

”Jyllandsringen er jo lidt af en hadebane for os,” indrømmer Jens Møller, der sammen med James Thompson skal køre ved weekendens løb på banen. Men Hartmann Honda Racing er dog ved at blive bedre og bedre til at knække den nød, som racerbanen ved Silkeborg udgør. For fem uger siden opnåede man sine hidtil bedste resultater, da James Thompson blev nummer fire i finalen, og den seneste test på banen forløb også godt.


Jens Møller i nærkamp tidligere i år på Jyllandsringen.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

”Ud fra de tider, vi kunne håndstoppe os til på konkurrenterne, var vi det hurtigste team den dag,” siger Jens Møller, der var ene om at teste. ”Jeg kom flere gange under 1.12, så tager vi det som udgangspunkt, var det fornuftigt. Men jeg føler stadig, at vi mangler det helt rigtige set-up til den bane.”


James Thompson er tilbage i DTC-feltet på søndag.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Konkurrencen i DTC er hård i år – måske hårdere end nogensinde før, og det er marginalerne, som er afgørende for, hvilket resultat man opnår.

”Det bliver tæt igen. Det bliver to tiendedele, der afgør, om man starter som nummer seks og nummer 12 på søndag,” siger Jens Møller.

”Nøglen til det hele bliver tidtagningen, hvor det også er et spørgsmål om at få en fri omgang. Jeg føler mig overbevist om, at James vil kunne køre en hurtig omgang, så han kan starte langt fremme, for vi har pacen til at kunne være i top 6-8 stykker, men det, der er den store udfordring for mig, er at få lavet den qualifying, hvor jeg kan starte deroppe. Målet er at komme i top 10 i qualifying, men det kan måske være, at jeg bare bliver nummer 14, men bare vi så har gjort, hvad vi kan, så kan vi også leve med det.”


James Thompson i kamp mod Michel Nykjær.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

”Det er helt klart mit mål, at jeg igen skal have en pokal med hjem til teamet i DTC Cuppen. Men jeg håber da ikke, at jeg bliver den eneste af teamets kørere, som samler sølvtøj til pokalskabet,” siger Jens Møller med henvisning til James Thompson, der udelukkende kan kæmpe med om de generelle placeringer.

Hartmann Racing


Læs mere om:
  • James Thompson
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •