Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

DM brag i Rallycross på Nisseringen

Rallycross 
10/06/08 

- søndag den 15. juni
Søndag den 15. juni køres 4. afdeling af Danmarksmesterskabet i Rallycross og 3. afdeling for Crosscart på Nisseringen. Som noget helt nyt, har Bowler Tage, kendt fra Djævlerace, lovet at komme og tage rollen som speaker, det skal nok blive underholdende!
 

Tage har samtidig lovet at gå en tur op til publikum, så hvis der er nogle som ønsker en autograf, kan det også lade sig gøre.

I kl 4, 0-2000 ccm med turbo og 4 hjulstræk, kommer der nogle meget hurtige og spændende biler til start. Dennis Rømer fra Brønderslev har til i år investeret rigtig mange penge i en Seat Cordoba WRC som yder mere end 500 HK, og accelrerer fra 0-100 km/t på lige ove 2 sek…….. det går bare rigtig stærkt!


Esben Severingsen i sin nybygget Audi TT.
(Foto: Nisseringen)

Esben Severinsen fra Østervrå kommer med en helt nybygget Audi TT. En kører som helt sikkert vil blande sig i topstriden, bliver afgjort Næstveds egne Jakob Teil Hansen, som stiller til start i sin meget potente Ford Escort 4WD Turbo, og med Jakob´s hjemmebanefordel vil han helt sikkert være at finde på podiet søndag aften.

Klasse 2 for de 0-2000 ccm tunede biler, er den største klasse i 4. afd med hele 25 deltagere. I denne klasse deltager Janne Jakobsen fra Skensved, i sin helt ny fabriksbygget Renault Clio3.


Janne Jacobsen Renault Clio3.
(Foto: Nisseringen)

Janne har nu haft 3 afdelinger til at få styr på den ny bil, og ved DM3 viste hun virkelig at der er masser af power i både bil, og chauffør. Favorit må absolut være Rasmus Nilsen fra Aaså i sin meget hurtige Honda.

I klasse 1 for 0-1600 ccm tundede biler har Næstved Motor Klub også mange stærke kørere med. Kim Dall fra Ringsted, der fører DM efter de 3 første afdelinger, i sin lynhurtige Toyota Corolla Super1600. Men også i denne klasse er kampen hård. Nisseringens egne speaker Bjarne ”Bimse” Christensen stiller til start i sin fine VW Golf. Honda køreren Bent Nielsen fra Jægerspris er også tilmeldt i denne klasse.


Kim Dall fører DM.
(Foto: Nisseringen)

I klasse 5 for de 0-1600 standardbiler, har den lokale Søren Mortensen i Suzuki Swift gjort det meget flot i de første løb. Det er Søren´s første år i rallycross, så det kræver selvfølgelig lidt tilvænning, men ved DM3 sluttede Søren på en 3. plads, så farten er ved at komme !!!!!

Klassen for over 2000 ccm tunede biler bliver spændende at følge, i denne klasse fører Troels Daarbak i sin meget potente Volvo S40 med over 350HK og baghjulstræk. Troles bliver helt sikkert presset hårdt af både Peder T. Jensen og Børge Vinkler, begge i lige så potente Volvo´er. Så kan man lide ”sidelæns kørsel” er det denne klasse man skal nyde !!!!!

Indgangen åbner kl 9 til træning og tidtagning, og de første indledende heats starter kl 11.

Nisseringen er skiltet på Næstved-Rønnede vejen ved Toksværd. Rutebeskrivelse kan evt. findes på Nisseringen.dk.

Nisseringen


08/06/15 - Nisseringen - Rallycross - DM
Læs mere om:
  • Nisseringen
  • 15/06/08 - Nisseringen - Rallycross - DM
  •