Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ferrari Challenge

Stefan Johansson som gæstekører

Ferrari Challenge (DK) 
05/06/08 

- hos FSC ved Ronnie Peterson Historic GP
Den tidligere svenske Formel 1 stjerne Stefan Johansson har taget imod en invitation fra den svenske Ferrari importør om at køre en af deres Ferrari 430 Challenge biler ved det kommende store event på Anderstorp banen i Sverige.
 

Stefan Johansson, der til dato er den eneste Skandinav, som har kørt for det berømte Ferrari Formel 1 team, deltog i den berygtede 1500 ccm turbo Grand Prix bil, der under kvalifikationsrunderne ydede op til 1400 hk. Bedste resultat for Johansson i sæsonerne 1985/86 for Ferrari var to anden pladser.


(Foto: Chresten Hansen/FSC)

På Anderstorp vil Stefan Johansson igen køre i en Ferrari med startnr. 28, blot denne gang i den noget mere civile 430 Challenge version med ”blot” 500 hk.

Afdelingen på Anderstorp er 3. Runde i FSC mesterskabet og de godt 25 andre skandinaviske kørere vil helt sikkert prøve at udfordre den tidligere F1 kører til nogle heftige dueller.

Chresten Hansen/FSC


Læs mere om:
  • Anderstorp
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her