Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Coulthard til Renault?

Formel 1 
05/06/08 

Der har været gang i rygterne vedrørende det Renault sæde som Nelsinho Piquet Jr. for øjeblikket besidder, Piquet Jr. har ikke været speciel hurtig indtil videre, og nu er David Coulthard’s navn på spil til Renault sædet.
 

Sæsonens første 6 løb må siges at være noget af en skuffelse for Nelson Piquet Jr. han har langt fra leveret varen i forhold til sin holdkammerat Fernando Alonso, og nu siges det at Flavio Braitore’s tålmodighed er ved at løbe ud, ifølge rygterne har Piquet Jr. de næste 3 løb til at vise hvad han dur til, ellers er det ud.

De 2 forhenværende Super Aguri kørere, Takuma Sato og Anthony Davidson har begge været på tale til at afløse Piquet Jr., det samme har Renault’ testkøre Romain Grosjean.

Men nu er David Coulthard’s navn dukket op som en meget mulig kandidat til Renault sædet, skal Coulthard køre for Renault, betyder det en mindre køre rokering hos en del teams.
David Coulthard til Renault giver et ledigt sæde hos Red Bull, dette skal så overtages af Sebastian Vettel, Vettel’s sæde hos Toro Rosso bliver dermed ledigt, men ifølge rygterne er det så her Piquet Jr, lander.

Målet med at give Piquet Jr. et sæde hos Toro Rosso er at han stadig vil have mulighed for at køre i Formel 1, dog under mindre pres end det han for øjeblikket har hos Renault.

Formel 1 løbet i Canada kan altså blive eget afgående for hvem der skal være holdkammerat til Fernando Alonso.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • David Coulthard
  • Nelson Piquet Jr.
  •      ASETEK SIMSPORTS