Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Team Telesikring Racing på Jyllandsringen

DTC Cup 
05/06/08 

Team Telesikring Racing går efter flere podieplaceringer
Team Telesikring Racing ankommer til Jyllandsringen med Tom Pedersen på andenpladsen i Danish Touringcar Championship. Det er en position som skal forsvares – og om muligt forbedres – ved weekendens løb, hvor teamet også har ambitioner om at komme på podiet i konkurrencen blandt privatkørerne.
 

- Vi satser på, at jeg kan være mellem de tre første, og hvis tingene fungerer ligesom sidst, skal det nok gå godt, siger Tom Pedersen.


(Foto: Team Telesikring Racing)

Da sæsonen startede i maj på Jyllandsringen, sikrede Tom Pedersen Team Telesikring Racings første podieplads med en tredjeplads efter Jan Magnussen og James Thompson. Netop disse to kørere forventer han også vil yde den største modstand.

- Jeg tror helt klart, at det bliver Magnussen og Thompson, der bliver de stærkeste modstandere, siger Tom Pedersen. - Henrik Lundgaard er ikke så stærk på Jyllandsringen, og Michael Outzen får også en del kilo i sin bil efter løbet på Ring Djursland. Det samme gør Jason Watt, og så jeg tror ikke, at de bliver så stærke.

Men Tom Pedersens seneste resultater betyder også, at han skal køre med succesballast.

- Det er nok meget lidt, det vil betyde for mig, siger han. - Jeg vil tro, at det vil koste en tiendedel, måske halvanden. Jeg tænker ikke så meget over det, for den vægt skal vi have i. Jeg ville selvfølgelig gerne have dem ud i forhold til James Thompson og Jan Magnussen, men det får jeg nok ikke…

Peter Ager vil bruge de sidste 2 % held
For Tom Pedersens teamkammerat synes opgaven for weekenden klar.

- Der er ikke andet for end at holde metallet i bunden, siger Peter Ager.


(Foto: Team Telesikring Racing)

- Jeg sigter efter en top 10-placering, og jeg kunne godt tænke mig at komme på podiet i privat cuppen. Det har hele tiden været tæt på, men det burde kunne lade sig gøre. Jeg synes, at jeg har været lidt uheldig i år med påkørsler. Jeg skal bare bruge de sidste 2 % held. Teamet fungerer perfekt, så det er nok bare ham bag rattet, der skal give gas…

I modsætning til flere af sine konkurrenter har Team Telesikring Racing valgt ikke at teste, men i stedet holdt en pause fra racerbanerne siden det sidste løb på Ring Djursland i midten af maj.

- Det har været rart med en pause. Det er selvfølgelig altid rart at få noget test, men jeg tror faktisk, at vi bliver mere sultne på den måde, siger Peter Ager.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
  • Peter Ager
  • Tom Pedersen
  • Team Telesikring Racing
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •