Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Granlund alene igen

DTC Cup 
04/06/08 

Den kommende weekend køres 'Juniløbet' på Jyllands-Ringen, hvor Autoforum Racing Team Silkeborg stiller til start med en enkelt bil i Danish Touringcar Championship, den bliver kørt af norske Petter Granlund.
 

Siden de foregående løb i Danish Touringcar Championship (DTC) serien på Ring Djursland, har der hersket stor travlhed på teamets værksted, den manglende fart i Peugeot 407 raceren skulle findes.
Alt er blevet gået igennem, for at finde ud af hvad det var der 'drillede' dem, og samtidig blev alle sliddele udskiftet.
Fejlen blev lokaliseret til differentialet på 407'eren, eller rettere til differentialespærret, et problem teamet hurtigt fik løst, samtidig med at de fik forbedret bilens grundsetup.


(Foto: Motorsporten.dk)

I sidste uge testede Petter Granlund med 407'eren på Padborg Park, her var det tydeligt at der nu er kommet mere fart i bilen, samt at den er blevet mere sporsikker for Granlund.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Det var dejligt at vi fik lokaliseret problemerne, samt ikke mindst var i stand til af afhjælpe dem" - udtaler sportsdirektør Lars Vendelbo - "ved testen var det tydeligt at der var kommet mere fart i bilen, og efterhånden som Petter Granlund fik mere tillid til bilen, kom der også mere fart i ham. Efter den positive test ser vi nu frem til at kunne levere et godt resultat på Jyllands-Ringen her i weekenden!"

Teamets anden 407 racer, samt den ene af 307 DTC racer, er nu sat til udlejning, enten fra løb til løb eller for resten af sæsonen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Petter Granlund
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •