Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Prang tilbage efter kompliceret benbrud

Super
Challenge 

03/06/08 

MC-Basen Super ChallengeGrundet et kompliceret brud på det ene skinneben under træning i Spanien i marts mdr. har roadracingkøreren René Prang været henvist til at være tilskuer ved de to første løb i MC-basen Super Challenge.
 

Der er derfor ikke noget at sige til at René Prang nu ser frem til sin meget sene sæsonpremiere med en vis forventning, når tredje afdeling af MC-basens Super Challenge køres på Jyllandsringen i den kommende weekend.

Det ret så komplicerede benbrud har været en rigtig sej omgang at komme igennem, udtaler den ellers så hårdføre roadracingveteran. Selv om jeg glæder mig utroligt til at komme ud og kører rigtig race på min nye Ducati 1098R, som jeg knap nok har prøvet endnu, er jeg naturligvis også nødt til at skrue forventningerne sammen så de passer til min træningstilstand. Jeg har stadig ikke genvundet kræfterne og bevægelighed i ben og fodled.
Jeg nåede kun at træne en dag på Ducatien i Spanien inden uheldet indtraf, så jeg har mistet hele forårstræningen og de to første løb i Super Challenge plus de løb jeg kunne have deltaget i internationalt, for rigtig at få den nye maskine ind under huden, udtaler René Prang videre.

Jeg skal først nu til at genvinde balancen og følingen med min maskine, før jeg kan kører rigtig igennem. Jeg kører selvfølgelig for at være med så godt som muligt på Jyllandsringen, men jeg er også så meget realist, at jeg ved der er et godt stykke vej tilbage til min tidligere mentale- og fysiske kørerform slutter Prang, der dog på trods af situationen, glæder sig til at være med på banen igen.

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Super Challenge - DM
  •