Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Ny motor styrker selvtilliden for Jesper Sylvest

DTC Cup 
03/06/08 

Jesper Sylvest føler sig godt rustet til den kommende weekends løb på Jyllandsringen. Her er den tidligere mester tilbage efter en afstikker til Ring Djursland i midten af maj.
 

”Jeg er ikke blevet mindre positiv til næste gang. Hvis vi denne gang kan slippe for uheld, kan jeg blive mindst lige så godt placeret som på Djursland. Jeg er overbevist om, at vi ikke vil være længere væk fra top 10, end det vi var sidst,” siger Jesper Sylvest, der føler, at det går den rette vej for ham.


Jesper Sylvest får ny motor i bilen til weekenden.
(Foto: Sylvest Motorsport)

I sidste uge tilbragte han således en hel dag på Jyllandsringen, hvor han testede sin BMW 320si E90 fra Poulsen Motorsport. Testen blev imidlertid præget af regnvejr, men da det jo også kan forekomme under løbene senere på sæsonen, sikrede han sig alligevel grundlæggende viden og erfaring med bilen under sådanne vejrforhold. Men mens asfalten var tør, blev der også gjort fremskridt i kampen mod stopuret.

”Selvtilliden bliver også i orden i kraft af, at jeg stiller op med ny motor på Jyllandsringen,” forklarer Jesper Sylvest.

”Da vi testede i sidste uge med min gamle motor, var den ved at være så slidt, at den tabte olie flere steder, men nu får vi en ny motor, og det er ikke bare en ny motor, men også en med alle 2008-opgraderingerne. Jeg har kunnet se, hvor meget de opgraderinger har givet to af mine teamkammerater, som allerede har kørt med den nye motor, og det har givet meget for dem. Det tror jeg også, at det vil gøre for mig.”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Poulsen Motorsport
  • Sylvest Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •      ASETEK SIMSPORTS