Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

René Hoff vil have mange point

Clio Cup - DK 
03/06/08 

Clio CupRené Hoff skal i den kommende weekend på Jyllands-Ringen for at deltage i årets 3. raceweekend i Renault Clio Cup mesterskabet. Inden weekendens race er Hoff på den samlede 12. plads i klassen, bestemt ikke det han hverken havde troet eller håbet på da sæsonen startede.
 

Derfor skal der køres point hjem i denne weekend, og helst mange af slagsen. AD-Racing har inden weekenden gennemgået bilen så den er klar, og som altid er René Hoff klar til at levere et godt resultat, når teknikken virker.


(Foto: Motorsporten.dk)

Året første to raceweekender har ikke været lette for Hoff, men både AD-Racing og Hoff tror på, at deres uheld nu er slut - derfor skal der køres stærkt på Jyllands-Ringen i weekenden.

Alle hos AD-Racing tror på at denne weekend bliver vendepunktet for Hoff i denne sæson, og han siger:
"Det var samme weekend der sidste år vendte sæsonen fra at være uheldig, til at være rigtig god. Så det sker selvfølgelig også i år."


(Foto: Motorsporten.dk)

René Hoff’s tidsplan for weekenden:

Lørdag den 7. juni 2008:
09:55 - Renault Clio Cup - Træning
15:35 - Renault Clio Cup - Tidtagning

Søndag den 8. juni 2008:
11:50 - Renault Clio Cup - Løb 1
17:10 - Renault Clio Cup - Løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •