Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Ib Kragh nu nr. 1 i DM

DM Rally 
03/06/08 

Næsten ligesom juleaften, endelig kom forløsningen. Mange måneders og rigtig mange timers arbejde, kulminerede lørdag med et flot og vellykket TeGee Dan Rally 2008, 2. afd. i DM serien som Ib Kragh selv var medarrangør af. Og så var der jo lige vejret.
 

Der var ekstremt pres på, de seneste dage op til motorløbet, for lige at få alle de sidste små detaljer på plads. ”Mie Petersen, løbsleder Krølle og jeg selv, har bare haft nok at se til, og der skal lyde en stor tak til de klubmedlemmer venner familier, alle så før, under og efter løbet, har hjulpet til med at gøre TeGee Dan Rally til en realitet”, fortæller Ib Kragh. I alt deltog ca. 360 hjælpere og officials under afviklingen af løbet.

”Vejret var jo med os og vores hjælpere sørgede for at tidsplanen holdt, næsten alle steder, hele dagen. Alle prøver blev startet til tiden og vi har heldigvis kun fået rosende tilbage meldinger. Flere har nævnt at arrangementet blev afviklet til UG med kryds og slange. Det er rart at få at vide, med det arbejde som nu er lagt i det”, siger en tilfreds Ib Kragh. Også publikum synes godt om løbet. Både hos Triax i Hornsyld, og rundt på prøverne, var rigtigt mange mødt op, for at se de hurtige biler i kamp om sekunder og placeringer i hver deres grupper og klasser. De mange mennesker, betød også god omsætning i boder mv.

Eneste lille svipser var, at der ved en fejl, IKKE blev udarbejdet en præmieliste. Det betød en forsinkelse på små 3 kvarter, idet man måtte udregne denne manuelt, inden de forskellige præmier kunne fordels. En fejl som først blev opdaget 10 minutter før den oprindelige overrækkelse skulle finde sted. Om aftenen var der spisning, og lidt underholdning for gæsterne, der alle fik en lille kommentar med på vejen af den morsomme, Basse, der forhåbentligt udtrykte sig så alle forstod sproget…..

For Ib Kraghs eget vedkommende gled dagen som smurt i olie af bedste kvalitet. Han og Karsten Isaksen var hurtigst på flere af dagens hastighedsprøver, lå i top 5 på alle prøver og efter prøve 8 førte de løbet generelt. Prøve 9 var så løbets længste, og med flere strækninger med vej der gik lige ud, manglede Clioen ca. 20 km/t. i topfart til at kunne matche det hurtigere gr. N biler, så på målstregen var Ib vinder af klassen og F2 mesterskabet, men måtte generelt nøjes med en 4. plads, lige efter de 3 Subaruer med hhv. en meget stærkt kørende Jørgen Pilgaard som vinder, Max Christensen som nr. 2 og veteranen, Karl Åge Jensen på 3. pladsen.

Alt i alt en rigtig god dag.

”Søndag var vi rundt og rydde op, og vi håber at alle lodsejere er tilfredse med den stand hvori vi har afleveret omgivelserne”, fortæller Ib, der nu skal have afsluttet de sidste detaljer så bogen kan lukkes i og der igen kan falde lidt ro og hvile ind i hverdagen. Forhåbentlig åbnes bogen igen til DM rally i Horsens, om et par år.

En stor tak til Krølle og alle hans hjælpere og assistenter.

Ib fører nu DM for F2 biler.

IK Rally Racing


Læs mere om:
 • Ib Kragh
 • IK Rally Racing
 • Horsens
 • 31/05/08 - Horsens - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS