Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Nu virker den!

207 Spider Cup
DK 

02/06/08 

207 Spider CupLige siden deltagelsen i Peugeot 207 Spider Cup seriens 4-timers løb, har der været problemer med David Falch's racer, men nu skulle de være løst, og han ser optimistisk frem til weekenden på Jyllands-Ringen.
 

Stort set hele Spider Cup feltet fik mekaniske problemer i forbindelse med 4-timers løbet, noget som fulgte dem igen weekenden efter til de to sprintløb på Ring Djursland, problemer der også ramte Team Jobcar Racing køreren David Falch's racer.

Raceren har nu været hos Alternative Engineering - seriens tekniske samarbejdspartner og leverandør - hvor man til sidst fik lokaliseret fejlen, som relaterede sig til bilens turbo.


David Falch og ikke mindst hans Peugeot 207 Spider Cup racer er HELT klar til weekendesn to løb på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Alternative Engineering har haft fingrene i en stor del af feltets biler, og for at teste om alle fejl var fundet, arrangerede de i weekenden en testdag for Spider Cup deltagerne, et tilbud som seks kørere tog imod - blandt andet David Falch.

"Testen var en ren funktionstest hvor det bare gjaldt om at få kørt en masse, derfor kørte vi bare rundt på nogle gamle dæk. Alligevel kørte jeg de hurtigste tider jeg nogensinde har kørt på Sturup Raceway. Selv på de brugte dæk kunne jeg køre hurtigere i Spider Cup raceren, end jeg kunne køre på nye helt dæk i den DTC racer jeg kørte med sidste år!" - udtaler David Falch, der nu ser optimistisk frem til weekendens løb på Jyllands-Ringen - "nu håber jeg på at vi bliver et stort Spider Cup felt denne weekend, at alle møder op så vi kan få noget spændende race - race der gerne skulle ende med et par podieplaceringer for David Falch."

Når David Falch og de øvrige Spider Cup deltagere på lørdag og søndag kører ud til deres to løb, bliver det 5. og 6. sprintløb i dette års Spider Cup mesterskab.
Jyllands-Ringen var også banen hvor serien kørte sine to første afdelinger, David Falch kom ved den lejlighed hjem med en 1. og en 2. plads, så der er ingen tvivl om at banen ligger godt til både ham og Spider Cup raceren.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Jobcar.dk
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •