Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Test skal bane vejen for top resultater

Clio Cup - DK 
02/06/08 

Clio Cup- for Martin sally Pedersen
Efter de første par løbsweekender i dette års Clio Cup mesterskab er Martin Sally Pedersen og mekanikerne hos AD Racing ved at have godt styr på Clio III raceren, nu er det Martin der skal arbejdes med.
 

Ved det foregående løb på Ring Djursland viste Martin Sally Pedersen at både setup og form er ved at være på plads, hvilket betød en tur på podiet.
Denne trend skulle gerne fortsættes, derfor var Sally i sidste uge på Jyllands-Ringen og teste med Clio'en.


Martin Sally Pedersen på vej mod 3. pladsen på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

Testdagen forløb godt, uden mekaniske problemer, og AAS's testsetup med få biler, gav rigtig mange timer på banen.
Clio racerens setup blev finpudset til banen, som den kommende weekend skal lægge asfalt til 5. og 6. afdeling i mesterskabet.

Udover arbejdet med selve raceren, fik Sally masser af træning og erfaring med bilen og banen, og selv om han stadig mangler lidt i at kunne matche de allerhurtigste kørere på en enkelt omgang, føler han at han nok kan følge dem over en race distance.

"Under næsten hele testen kørte jeg tider der lå meget tæt på de hurtigste kørere i klassen, men pludselig kunne de køre en enkelt omgang med en 'ren febertid', det 'trick' har jeg ikke lært endnu, og det kan give dem en fordel i kvalifikationen, til gengæld kan jeg holde konstant hurtige tider i løbstrim, så måske har jeg en fordel der" - udtalte Martin Sally Pedersen i weekenden, hvor han var med AD Racing på Padborg Park for at servicere de af teamets kørere der deltog i 4-timers løbet i DEC klassen.


Det er nu godt med fart i Martin Sally Pedersen's Clio Cup racer på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

På lørdag gælder det træning og tidtagningen til de to løb på søndag.
Træningen starter klokken 09:55 og kvalifikationen klokken 15:35 - 5. og 6 afdeling i Clio Cup mesterskabet køres søndag, henholdsvis klokken 11:50 og 17:10.
Her skal det blive spændende at se om erfaringerne fra testdagen, kan udmønte sig i endnu et topresultat (eller to) til Martin Sally Pedersen og AD Racing.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •