Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans - testdag

Motor bytte hos Spyker

Le Mans
testdag 

01/06/08 

Le MansEn kort opfølgning på Spyker og bilen med nummer 85, her skulle Ralf Kelleners køre mindst 10 omgange for at kvalificere sig, men motoren i deres bil gik i stykker efter 4 omgange. Snoras Spyker Squadron som teamet hedder havde ikke nogen ekstra motor med, og de har derfor været nødt til at hente hjælp udefra.
 

Speedy Racing Team er det andet Spyker team på Le Mans og deres nye mand Benjamin Leuenberger har kørt sine obligatoriske 10 omgange, så derfor er der kommet en besynderlig konstellation på benene.


(Foto: Claude Foubert endurance-info.com)

Lige nu er man ved at afmontere motoren fra Speedy Racing Team for herefter at montere samme motor i Snoras Spyker Squadron sålede at Ralf Kelleners kan få kørt sine obligatoriske 10 omgange, og dermed få lov til at komme til start på Le Mans om små 14 dage.

Spyker holdet har været hos ACO for at spørge om Ralf Kelleners kunne køre de famøse 10 omgange i Speedy Racing Team Spyker raceren, men det er blevet blankt afvist.

Derfor er motor byttet nu igang, og mekanikerne forventer det vil tage 4-5 timer inden Snoras Spyker Squadron kører med en ny motor, og Ralf Kelleners dermed kan komme ud at køre.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 01/06/08 - Le Mans - Le Mans testdag
  •