Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Streetfire Racing afbud til DM 2

DM Rally 
31/05/08 

Streetfire Racing med Klaus Hammer i spidsen må igen melde afbud til DM i Horsens.
 

Teamet bag Streetfire Racing er blevet ramt af sygdom i en sådan grad at teamet ikke har mulighed for at stille op i, hvad der skulle have været deres første DM i Streetfire regi.

Det er teamets indehaver og 1. kører Klaus Hammer der har været en tur på hospitalet med en dobbelt sidet lungebetændelse, og er desværre så medtaget af denne infektion, at lægerne ikke finder det tilrådelig, at Klaus stiller op til DM i den kommende weekend i Horsens.

Teamchef Peter Ackermann: "Vi følger selvfølgelig lægernes råd, og bliver hjemme fra DM 2 i Horsens. Helbredet bør og skal komme i første række.
Det er rigtig ærgerligt at vi skal blive ramt at sygdom på dette tidspunkt, og guderne skal vi at vi alle havde set frem til vores debut løb i Streetfire regi."

Når Klaus Hammer kommer på benene igen, vil teamet bruge tide frem til næste løb, til at få testet bilen lidt mere af.
Det er første sæson for teamet med en Mitsubishi Evo IX, så man regner med at der skal nogle kilometer til, før man begynder at lære bilen at kende.

Streetfire Racing


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Horsens
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS