Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Kasper Nyman glæder sig til DM2

DM Rally 
30/05/08 

Kasper Nyman Andersen kridter banen til DM2 i Rally som køres i og omkring Løsning den 31. maj
Kasper Nyman Andersen og co-driver Claus Kammersgaard ser frem til at deltage i anden afdeling af det danske mesterskab i rally, som køres i og omkring Løsning med Triax som rallycentrum.
 

Samarbejdet i den hurtige Peugeot 106 MAXI forløb ved første afdeling af serien rigtig godt.
”DM1 var det andet løb vi kørte i den for os nye bil,” fortæller Kasper Nyman. ”Vi brugte de første prøver i løbet til at køre os lidt ind på bilen, men kender den ikke helt endnu – bilen er hurtigere end Suzuki’en som vi kørte i sidste sæson. Der foruden havde vi tekniske problemer under hele løbet hvilket gjorde det vanskeligere at få et ordentligt flow i bilen”.

De tekniske problemer skulle være ryddet af vejen til weekendens løb. Gearkassen skulle fungere optimalt og bilen kører igen som den skal. Kasper Nyman og hele holdet bag ham er klar til at yde top-præstation for at blande sig på præmiepladserne i løbet.

Inden Kasper Nyman og Claus Kammersgaard har kørt prøverne igennem før løbet, udtaler Kasper: ”Mine forventninger til dette løb er lidt blandede. Vi har ikke kørt prøverne igennem endnu, men umiddelbart ser de lidt hurtige ud, men også med gode sektioner, så vi ser frem til et rigtig godt løb”.
”Vi kører prøverne igennem fredag og har dem på den måde i frisk erindring lørdag og så håber vi det bliver godt vejr.”

Rallycentrum og serviceplads er på industriområdet vedr. Triax i Hornsyld. Herfra ligger prøverne i omegnen – 15 hastighedsprøver i alt inden bilerne kører i mål lørdag aften. Ved målrampen har de så gennemkørt 176 km.
I forbindelse med rallyet vil der tillige blive afviklet rallysprint. På den måde er der hele dagen noget at se på for publikum.

Kasper Nyman er tændt til en god sæson og glæder sig til at se hvad folkene i Horsens har fundet frem. Det er 2 aktive rallykører som står i spidsen for at få DM-rally til området. ”Hvis vi selv vil have mulighed for at køre løb, må vi selv yde en indsats og det er baggrunden for, at jeg sammen med Mie Petersen samlede folk til at lave løbet og til at afvikle løbet”, fortæller Ib Kragh.

Vivi Byrnel

Læs mere om:
 • Kasper Nyman Andersen
 • Horsens
 • 31/05/08 - Horsens - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS