Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

2. pladsen skal forsvares

Danish Endurance
Championship 

28/05/08 

DEC - Danish Endurance ChampionshipNår HP Racing den kommende weekend møder op til anden afdeling i Danish Endurance Championship, så er målsætningen helt klar, anden pladsen i mesterskabet skal forsvares.
 

HP Racing stiller op i klase 1 - klassen for biler mellem 0 og 1600 cc. - i Danish Endurance Championship (DEC) med deres Suzuki Swift racer, en racer der stadig står i Advan Cup trim.
Alligevel kunne de ved første afdeling af DEC mesterskabet køre en anden plads hjem i klassen, samt en samlet placering som nummer 15 ud af de 37 startende biler der var på Ring Djursland.

Til weekendens løb på Padborg Park er både bil og kørerbesætning den samme, Suzuki'en er stadig i Advan Cup trim, og kørerne er endnu en gang Nick Reimersø, Thomas Kreutzfelt samt teamejer og -chef Henrik Poulsen.

"Vi ved vi er underlegne på ren maskinkraft, tilgengæld er Suzuki'en meget stabil over distancen, og det er det vi skal udnytte på Padborg Park" - udtaler Henrik Poulsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Netop stabiliteten og Suzuki'ens nøjsomhed, betyder at HP Racing ikke skal bruge så meget tid i pitten som mange af deres konkurrenter, og det er deres store force indtil de får lidt flere heste i raceren.
Det er planen at ombygge Suzuki raceren i løbet af sommer pausen, så den kommer til at stå i DEC trim, hvilket er meget tæt på det der er tilladt i Special Saloon Car - så bliver det en endnu mere 'frisk' racer til efterårets to afdelinger i DEC mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Henrik Poulsen
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Padborg Park
  • 31/05/08 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •