Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

PA-Motorsport til start i 2. afd. af DM i rally

DM Rally 
27/05/08 

Lørdag afvikles 2. afdeling af danmarksmesterskabet i rally, Teege-dan Rally, i Horsens.
 

Det bornholmske team Preben Andersen / Jesper Borgen i BMW M3 er et af de 69 teams, der stiller til start til det 176 km lange løb. Brian Borgen og Erik Borgen er med som mekanikere.

Vi glæder os rigtig meget til at komme ud at køre i BMW M3, som netop er kommet hjem efter nogle dage i Sverige, hvor BMW-specialisten Lennart Köhler fra Köhler Racing har justeret motoren i bilen. Til trods for at BMW’en har kørt nogle gode løb i år var der forskellige små-ting, der var nødvendige at justere.


(Foto: Allan Post)

Motoren bliver jo godt brugt til hvert løb, og derfor er det også nødvendigt hele tiden at renovere og sørge for at pleje den rigtigt, og efter denne tur i Sverige er der ingen tvivl om at motoren er top trimmet og der er kommet lidt mere trækkraft i bilen.

Vi glæder os til at se prøverne, som vi ikke har kørt før. Og vi glæder os endnu mere til at køre dem lørdag, og se om vi kan holde fast i vores 1. plads i gr. H fra 1. afdeling af DM. Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan for at give de andre baghjul.

Følg med på PA-Motorsport.dk hvor der også vil være link, så man kan følge tiderne on-line på lørdag.

PA-Motorsport

Heidi


Læs mere om:
 • Horsens
 • 31/05/08 - Horsens - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS