Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sunoco med i DTC-feltet

Danish
Touringcar
Challenge 

01/06/08 

Igen i år er Sunoco med som en vigtig medspiller i flere teams i dansk motorsport. Til DTC weekenden den17-18. maj var Sunoco repræsenteret som sponsor i ikke mindre end 3 klasser, DTC, Advan Cup og Bel-Ray SSC Challenge.
 

Hos Team Bygma Jason Watt Racing er Jason Watt godt tilfreds med sæsonen som den er forløbet indtil nu. Der er ikke nogen tvivl om, at det har været en udfordring for Jason Watt at gå fra at være kører til både at være teamejer og kører. En af de positive ting ved det er, at Jason Watt selv er herre over præcis hvem der kommer med i folden som sponsor, og hvilke produkter der skal anvendes i teamet. Derfor var Kenneth Strehle fra Sunoco ikke sen til at takke ja til at sponsore Jason Watt.
”At være en del af et så proffesionelt topteam i DTC, er meget værd for os som firma.” udtaler Kenneth Strehle.

På spørgsmålet om hvorfor Jason Watt valgte Sunoco som sin olieleverandør er svaret meget enkelt:
”Det er nogle af de bedste olieprodukter på markedet til racerbiler.” og Jason Watt fortsætter ”Vi kører motorerne så hårdt, at vi skifter olie efter hver eneste racedag, dvs. vi kører max 100 omgange mellem olieskiftene. Det er selvfølgelig lidt luksus at kunne skifte olie så tit, men vi gør det for at være på den sikre side.”


Jason Watt i Seat’en kommer sandsynligvis til at spille en væsentlig rolle i topstriden i DTC i år.
(Foto: Olfert)

Hos Jason Watt havde man, som mange nok har set, en forrygende weekend. Knap så godt gik det hos Luton Racing, hvor bilen drillede lidt, så Ole Luton måtte desværre udgå af begge løb. Både Sunoco og Luton Racing er dog glade for samarbejdet, som har stået på i nogle år nu.

”Luton Racing er et meget seriøst team, hvor man altid arbejder seriøst med tingene, og så kommer resultaterne også.” udtaler Kenneth Strehle.

Både Luton Racing og Sunoco har base i Støvring i Himmerland, og Sunoco er glade for at kunne støtte et lokalt team.


Ford Focus’en er klart en af de flotteste biler i Advan Cup feltet.
(Foto: Olfert)

Det sidste team hos Sunoco er SSC teamet Honda ProRacing, der ligesom Jason Watt havde en forrygende weekend, med en førsteplads i heat 1 og en andenplads i heat 2.

”Her i SSC er konkurrencen meget tæt og specielt i klasse 1 hvor vi kører. Vores samarbejdet med Sunoco giver os mulighed for at køre med de bedste olier på markedet, og det spiller garanteret en rolle i den succes vi har lige nu.” udtaler Jakob Borum.


Borums Integra holder ikke altid alle 4 dæk på banen.
(Foto: Olfert)

”Det bliver uden tvivl spændende at følge alle 3 teams i denne sæson”, udtaler Kenneth Strehle og fortsætter ”og vi håber naturligvis, at rigtig mange møder op og ser noget af det gode ræs der bliver kørt i Danmark.”

Sunoco Danmark
Keld O. Dohm


Læs mere om:
 • Jakob Borum
 • Jason Watt
 • Honda ProRacing
 • Ring Djursland
 • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her