Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Martin Pedersen klar til kamp

DM Rally 
30/05/08 

Martin Pedersen og hele teamet er klar til at forsvare føringen i Sport 1400 klassen, når det går løs ved 2. afdeling af DM i Horsens, lørdag den 31. maj.
 

Løbet i Horsens er 303 km langt, og består denne gang af ren asfalt. Hastighedsprøverne er 176 km, og er fordelt på 7 forskellige prøver. 6 af de prøver skal køres 2 gange, og den publikumsvenlige rallysprintbane ved serviceområdet skal teamet gennem hele 3 gange.

Hos PG Rallysport er ventetiden blevet brugt rigtig fornuftigt. Med fem uger imellem første og anden afdeling af DM, er der jo rigelig med tid til diverse forbedringer af materiellet og fysikken.

Motoren har været et smut forbi C.J. Rally Teknik, til en optimering af det hele. Og gearkassen har også fået en overhaling. Lidt nye klodser og diverse væsker er ligeledes udskiftet eller opdateret. Det bliver spændende at se om teamet kan distancere sig yderligere i Sport 1400 klassen.


(Foto: John Larsen)

Martin Pedersen og hans co-driver Teddy Grasson forventer endnu en tæt dyst med Thomas Winther og Jens Mostrup Madsen, som altid er underholdende. Desuden er det et glædeligt gensyn med den tidligere evige konkurrent i klassen, Anders Rasmussen. Han har fornøjelsen af Jimmi Hansen, der sad ved siden af Martin til første afdeling.
”Som jeg sagde da vi startede sæsonen, vil vi gå efter en klassesejr hver gang. Og dette løb er ingen undtagelse” siger Martin Pedersen

PG Rallysport har indgået en samarbejdsaftale med Skælskør Bank og hallev.com, siden DM1.
”Vi er mere end glade for alle der vil støtte vores lille team” siger en glad Martin Pedersen.
Skælskør Bank skaber udvikling og vil være Danmarks bedste målt på kunde- og medarbejderloyalitet. Og hallev.com står også for udvikling, da det netop var Anette Hallev der hjalp Martin og Teddy frem til deres mål sidste sæson. Anette Hallev vil støtte teamet i form af sikkerhedsudstyr til kørernes sikkerhed.


(Foto: John Larsen)

PG Rallysport er nu så heldige at samarbejde med:
Rieber & Søn Danmark A/S (k-salat), Bilcentret Kalundborg, Trend Reklame, OJ Lak Og Kabinerens Kalundborg, GP Serigrafi, Auto Logik, STARK Kalundborg Trælast & Byggecenter, Vestsjællands Antirust Center, QC Entreprice, Autogenbrug Kalundborg, Hallev.com og Skælskør Bank

pg-rallysport.dk


Læs mere om:
 • Horsens
 • 31/05/08 - Horsens - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS