Go Kart

Møller Madsen til Tyskland

Go Kart
30/05/08

Nicolaj Møller Madsen prøver for første gang kræfter med det tyske mesterskab, og opnåede stor succes
For at teste mere med de hurtige Vortex motorer, vælger Team Møller Madsen at afprøve flere forskellige typer baner.

Først valgte de hjemmebanen Søndersø som nærmest ligger i egen baghave, Nicolaj Møller Madsen har faktisk ikke kørt på sin hjemmebane i flere år og så frem til at køre på den flotte nyrenoverede bane, til 2. afd. af JF. mesterskab.
Det korte visit til JFM, gav fuld valuta for den 14 årige fynbo, han vandt tidtagningen og de 4 finale heat.

Præmie podiet på Søndersø karting center med Nicolaj Møller Madsen, Jacob Nørtoft og Jonas Hansen.
(Foto: Møller Madsen presse)

Næste mål for teamet ligger så 900 km fra den danske grænse, helt nede i det syd tyske, ved byen Wackersdorf, 57 deltagere til 2. afd. af det tyske mesterskab.
Løbstypen er ny, men konkurrenterne er igen blandt de bedste af Europas KF3 elite.

Efter 4 hurtige træninger er der tidtagning og Nicolaj kører en tid som rækker til en samlet 17. plads, han er kun 3,5/10 efter lynhurtige hollandske Nyck de Vries.
Overraskende var det at den førende i mesterskabet efter 1. afdeling Fabio Unverdruss var helt nede på en 33. plads.

Der er 3 kvalifikationsheat til at køre sig op for Nicolaj, og på trods af straf tillæg og knækket speeder kabel lykkedes det at forbedre stillingen inden den korte prefinale.

Et ryk fra 17 hurtigste tid til en starts placering som 12'er gav en lille indikering om at Nicolaj måske kunne få mere med hjem fra denne weekend.
Der opstår noget tumult i starten af den 11 omgange korte prefinale, men det lykkedes for Nicolaj at kæmpe sig op igen og slutte heatet på en 11 plads.

Tiderne var ikke fremragende, men Nicolajs fighter vilje, skulle nu på alvorlig prøve på de 21 omgange som finalen bestod af.
Det blev en gyser, hvor Nicolaj kørte med alt hvad han overhovedet havde, og det lykkedes at kæmpe sig op på podiet til en flot 3. plads, han var lige oppe og snuse på 2. pladsen, men en meget hurtig Michelle Gatting kom forbi på 2. sidste omgang.

Suveræn vinder blev Nyck de Vries, Michelle Gatting sluttede 2'er og Nikolaj Møller Madsen endte på en flot 3. plads.

Næste løb for Nicolaj Møller Madsen bliver 2 løbs weekend i årets Super Kart, på Roskilde Racing Center den 21. og 22. juni, et løb der sendes direkte på DK 4.