Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Johan Jokinen klar til næste afdeling

Formula Renault
2.0 NEC 

28/05/08 

- af NEC på Zandvoort
Sæsonens næste afdeling af Northern European Cup (NEC) i Formel Renault 2.0 køres i kommende weekend på Zandvoort-banen i nærheden af Amsterdam, hvor Johan Jokinen skal forsvare de danske farver som den eneste dansker i et hårdt felt på knap 30 kørere.
 

I de første to afdelinger på Hockenheim for 5 uger siden hentede Johan en 6. og 3. plads hjem, og han ligger nu på en samlet 3. plads i serien.


Johan Jokinen på vej mod podiet på Hockenheim-Ring.
(Foto: JJ Racing)

Johan testede på banen i marts, var den hurtigste mand i testen, og der er store forventninger for den unge dansker i weekendens løb.

”Zandvoort er en af mine yndlingsbaner, og mit mål er at hente to podiepladser hjem fra Holland. Det kræver naturligvis, at heldet er med mig hele weekenden og at jeg undgår race-incidents i de hektiske starter. Jeg glæder mig meget til at komme i aktion igen”, siger Johan Jokinen. ”Jeg har gode muligheder for at forbedre min samlede placering i serien, og det er vigtigt at få samlet så mange points som muligt i Zandvoort.”

Løbet i Zandvoort er banens 60-års jubilæumsløb, og man forventer mange tilskuere til løbet, som kan følges på RaceWorld.tv.
Resultater og kommentarer til løbene kan ses på NECup.dk.

JJ Racing

Piggie Jokinen

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  • Zandvoort
  •