Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Svanholt & Frederiksen er klar

DM Rally 
28/05/08 

- til at forsvare deres føring i DM-rally
Når Tim Svanholt på trods af et voldsomt maveonde og feberanfald kunne var i stand til at vinde en klassesejr i årets første DM-rally i april, kan det vel kun blive endnu bedre, når han i anden runde stiller til start uden fysisk handicap og med en toptrimmet bil.
 

Det er i alle tilfælde, hvad Tim Svanholt, Roskilde, og co-driver Ole Frederiksen, Skibby, satser på, når de i weekenden stiller til start i deres forhjulstrukne VW Golf V GTI i sæsonens andet DM-løb, Tegee Dan Rally, der køres i området mellem Horsens og Vejle.


Svanholt/Frederiksen i VW Golf V GTI
(Foto: Svanholt Motorsport)

- Løbet er 300 kilometer langt, hvoraf de 173 kilometer er hastighedsprøver fordelt på 15 strækninger, så det bliver en meget komprimeret DM-runde, fastslår Tim Svanholt.


Svanholt/Frederiksen i VW Golf V GTI
(Foto: Svanholt Motorsport)

Sammen med Ole Frederiksen var han i ugen op til starten i Jylland for at recognoscere og lave noter, så de kan gennemkøre de 15 hastighedsprøver med bedst muligt resultat Svanholt og Frederiksen har ikke tidligere kørt de pågældende hastighedsprøver for fuld fart, og da der ydermere er tale om deres værste konkurrents hjemmebane, er der lagt op til en skarp konfrontation med Ib Kragh, Juelsminde, og hans hurtige Renault Clio Super 1600 ligesom også Martin Johansen i Suzuki Swift Super 1600 må regnes for en trussel.
Det var de to, der fulgte Tim Svanholt og Ole Frederiksen til dørs ved sæsonstarten i det sydsjællandske Gjønge Rally i i april.


Svanholt/Frederiksen i VW Golf V GTI
(Foto: Svanholt Motorsport)

Der skal køres omkring 70 flere prøvekilometer i anden DM-runde og udelukkende på asfalt, hvilket forenkler dækstrategien og gør det lettere at koncentrere bestræbelserne på at konsolidere føringen i DM-turneringen for 2-hjulstrukne biler og på at slutte i generalklassementets Top-3.


Tim Svanholt.
(Foto: Svanholt Motorsport)

Bilen er gået igennem fra A til Z, og har bl.a. fået ny starter, generator og forbremser, så den er klar til det kommende opgør på den jyske arenas snoede og bakkede hastighedsprøver.

Svanholt Motorsport


Læs mere om:
  • Horsens
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: