Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF3

Gatting til tops i Tyskland

KF3 
26/05/08 

Det blev til et flot topresultat for Michelle Gatting og tekniker Ivan Holmstrøm i Tysk Mesterskab. Michelle avancerede fra en 11. plads til 3. plads i løbsserie, kart-dm.de, klasse KF3. Resultatet må betegnes som særdeles tilfredsstillende for DASU elitekøreren.
 

Michelle Gattings egodrive kan beskrives med fire små ord: Viljen til at vinde, hvilket igen blev understreget i løbet.
En for Michelle skuffende tidtagning, med en start placering som nr. 12 i første heat blev vekslet til en 3. plads i første heat. En regulær kørefejl med afkørsel i heat 2, betød start placeringer i de næste kvaliheat som 16 & 17 om lørdagen. Den 1275 meter Wackersdorf bane, passer Michelle og den snarrådig tekniker Ivan fint. En start plads som nr 19 i prefinalen, blev til en placering på stregen som nr 7, altså ikke mindre end 12 overhalinger i et stærkt kompetent selskab.

Det flotte resultat betød at Michelle startede som 7’er i finale og kom hjem som 2’er, hvilket altså førte til den flotte placering som 3ér i det Tysk Mesterskab. Den hurtige prinsesse har travlt, først et WSK løb og så skal der forsvares en 1. plads i Dansk Super Kart, den 21. og 22. juni i Roskilde. Du har mulighed for at følge Michelle Og Ivan i Dansk Super Kart på TV, kanal dk4 i på løbsdagen med start kl 15:30.


Michelle Gatting til tops i Tyskland.
(Foto: Niels Killerich)

Udover at medvirke i Tysk Mesterskab/Dansk Super Kart, deltager Michelle & Ivan også, i den internationale kartserie WSK. En nedslående straf i WSK serien, hvor en politisk/mystisk dom afsagt af CIK, omhandlende en hvid linje, der ikke eksisterer, afførte en kritisk pressemeddelelse fra fabriksteamet P.D.B Racing Holland, underskrevet af teamchef Peter De Bruijn personligt, førte til beske kommentarer, i det anerkendte magasin Vroom, rettet mod løbsledelsen i WSK. Et signal til CIK, der forhåbentlig tages seriøst.

Desværre for Michelle betød straffen, på 10 sekunder, at en samlet placering på 6. pladsen i WSK fordampede. Anyway, Michelle Gatting er til dato, den bedst placeret pige i WSK.

Lars Søby/LOKE Racing


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  •