Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Familien Thiim på Nürburgring - V

24 Hours 
25/05/08 

Så slap heldet op
Der er ingen tvivl om, at 24-timers løb er en speciel disciplin indenfor motorsporten. Langt de fleste motorløb er et spørgsmål om bare at være hurtigst over et relativt begrænset antal omgange, men det er næsten umuligt over 24 timer.
 

Der sker mange ting på banen, som man ikke er herre over, og belastningerne af bilens komponenter kan få vidtrækkende konsekvenser.

I denne weekend har Kurt Thiim deltaget i det berømte 24-timers løb på Nürburgring, og blot det at gennemføre løbet, er en sejr i sig selv. Der har været en række problemer for den hvide Nissan 350 startende med et utæt benzinrør, udstødningsgasser i kabinen og en defekt gearkasse, som krævede halvanden time i garagen. Alligevel har bilen med Kurt Thiim på holdet bevæget sig fra en placering fra nummer 196 til nummer 53, da der blev kørt hurtige og stabile tider i det meste af natten.


(Foto: Natascha Theisen)

Ved middagstid skulle Kurt ud på sit sidste stint, men han var knap nået en omgang, da det gav brag, og bilen mistede fremdrift. Det lykkedes at komme i pit, og her viste det sig, at en split havde løsnet sig eller var knækket med det resultat, at en drivaksel havde gennemboret kobling og gearkasse.

- Nu knokler mekanikerne for at få bilen til at kunne rulle en æresrunde ved løbets slutning klokken 15, så alle Nissans kunder ser den igen. Jeg har pakket og er på vej til Jyllands-Ringen, hvor jeg skal teste sammen med Poulsen Motorsport i morgen, fortæller Kurt fra Nürburgring.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nürburgring
  •