Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Nürburgring - 2 timer tilbage

24H Series 
25/05/08 

- og stadig 3 'dansker biler' i feltet
Ligesom for to timer siden er det Porschen med #1 på siden der fører løbet, den køres af Timo Bernhard, Marc Lieb, Romain Dumas og Marcel Tiemann, de har nu tilbagelagt 137 omgange på¨'Nordsløjfen'.
 

Også på de to næste pladser kommer der Porsche biler, først er det #23 kørt af Armin Hahne, Christian Haarmann, Jochen Krumbach og Pierre Kaffer, på 3. pladsen Sabine Schmitz, Klaus Abbelen, Edgar Althoff og Kenneth Heyer.

Bedst placerede danske bil er stadig BMW 120d raceren fra GRC Racing, der nu ligger på 40. pladsen, samt ikke mindst på 3. pladsen i klasse S1 - så de har nu kursen mud podiet.


(Foto: Natascha Theisen)

Nissan 305Z raceren med Kurt Thiim ombord er på 112. pladsen, samt på 7. pladsen i SP6.

Mike Juul er på 145. pladsen i den Honda Civic Type r som han stiller op i denne weekend, den placering giver han og teamkollegaerne en foreløbet 11. plads i klasse SP3.

(Kilde: Natascha Theisen)


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Kurt Thiim
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •