Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Familien Thiim på Nürburgring - IV

24 Hours 
25/05/08 

Kurt Thiim kom frem gennem natten
Natten igennem har den hvide Nissan med Kurt Thiim støt og roligt arbejdet sig frem gennem feltet. I aftes var bilen efter de indledende problemer med benzintilførsel og udstødningsgasser i kabinen dumpet ned som nummer 196 i generalklassementet.
 

De lange nattetimer har været problemfrie og Kurt har konstant kørt hurtigt med tider i top 10, der har flyttet holdet op som nummer 53 generelt og nummer fem i klassen. Hans sidste stint sluttede omkring klokken otte i morges og bilen fortsatte problemløst i et par timer, indtil gearkassen begyndte at gøre knuder.


(Foto: Natascha Theisen)

- Vi har besluttet at skifte den sekventielle gearkasse til en manuel version med H-skifte. Det kommer til at koste mindst halvanden time i garagen, så vi får ingen topplacering. Nu skal vi bare køre færdig og vise flaget.

Efter den lidt triste start med et tidstab på 20 minutter for at få skiftet et utæt brændstofrør, har bilen kørt upåklageligt hele natten. At gearkassen begynder at gøre knuder er naturligvis ærgerligt, men det er trods alt ikke ualmindeligt.


(Foto: Natascha Theisen)

- Bilen har ikke så mange hestekræfter, men den har bestemt et potentiale og det har vi også vist her i løbet, slutter en træt Kurt Thiim fra Nürburgring.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nürburgring
  •